Най-скъпият свободен агент в историята Мани Мачадо се появи на

...
Най-скъпият свободен агент в историята Мани Мачадо се появи на
Коментари Харесай

Мачадо се появи на Петко Парк, №13 изчезна от фен магазина на Сан Диего

Най-скъпият свободен сътрудник в историята Мани Мачадо се появи на ст. " Петко Парк " ден откакто се споразумя със Сан Диего Падрес за 10-годишен контракт в МЛБ на стойност $300 млн. 26-годишният инфилдер дойде в Калифорния, с цел да премине нужните медицински проби, преди рекордната договорка да бъде финализирана от управлението на " отчетата ".

Първата серия проучвания бяха направени от лекарския екип на Сан Диего, а по-късно през днешния ден Мачадо ще бъде прегледан и от експерти на застрахователната компания, която ще подсигури договора. След това 4-кратният участник в Мача на звездите ще бъде показан с униформа на Падрес и ще замине за пролетния лагер на отбора в Пеория, Аризона.

Фланелки с №13 и името на Мачадо на гърба се появиха във почитател магазина на " Петко Парк " още през вчерашния ден, само че доста бързо изчезнаха от рафтовете. Според в. " Сан Диего Юниън-Трибюн " шефовете на клуба са наредили на компанията, отговаряща за мърчандайза, да изтегли продукта, до момента в който договорът не бъде публично подписан. Не е известно дали някой е съумял да си купи фантомната фланелка.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР