Най-скъпият и един от най-големите частни имоти в района на

...
Най-скъпият и един от най-големите частни имоти в района на
Коментари Харесай

Най-скъпият имот, обявяван за продажба в Силициевата долина, вече е на пазара за $135 милиона

Най-скъпият и един от най-големите частни парцели в региона на Силициевата котловина е разгласен за продажба, предава Business Insider, цитирайки отчети от Bloomberg и San Francisco Chronicle.

Имотът се намира в Уудсайд, Калифорния и към този момент е на пазара за 135 милиона $, което го прави най-скъпият парцел, разгласен за продажба в региона на Силициевата котловина. На територията на парцела има седем къщи, с общо 32 спални, три басейна, тенис кортове и овощни градини и цветни градини.

През 1907 година създателят на англо-калифорнийска банка и Great Western Power Мортимър Флейшхакер-старши, стартира да купува прилежащи земи в Уудсайд за създаване на имение, съгласно Christie`s International Listing. Поколения наред парцелът е благосъстоятелност на семейство Флейшхакер.

По информация на Bloomberg правнукът на Флейшхакер-старши, Марк който живее в Италия и още двама наследници на дома са решили да го продадат поради повишаване на разногласията за наследството.
 $188 200 на квадратен метър: Продадоха най-скъпото жилище в Азия
$188 200 на квадратен метър: Продадоха най-скъпото жилище в Азия

То се намира на 23-тия етаж на постройка и е ситуирано на 300 квадратни метра

Всички къщи в парцела се намират в свои, уединени региони, съгласно обявата. Голяма част от обзавеждането е проектирано от фамозен нюйоркски интериорен дизайнер, измежду чиито клиенти е херцогинята на Уиндзор. Имението е проектирано от архитектите Чарлз и Хенри Грийн.

Предишният връх за продажба на парцел в Уудсайд е подложен през 2013 година, когато създателят на Softbank Масайоши Сон е афишира за продажба парцели на стойност 118 милиона $.

Сред жителите на региона е съоснователят на Oracle Лари Елисън, който има 23-акрово имение в Уудсайд, както и доста други софтуерни милиардери.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР