Най-скандалната участничка в „Ергенът“ – рускинята Виктория Капитонова, губи хиляди

...
Най-скандалната участничка в „Ергенът“ – рускинята Виктория Капитонова, губи хиляди
Коментари Харесай

Виктория от Ергенът губи луди пари заради блокирания си профил в Instagram

Най-скандалната участничка в „ Ергенът “ – рускинята Виктория Капитонова, губи хиляди левове на седмица от планувания си бюджет. Причината е повече от банална – откакто хакери блокираха профила ѝ в обществената платформа Инстаграм, тя не може да популяризира продуктите, за които ѝ се заплаща. Става дума за суми от порядъка на до 10 000 лева седмично, съобщи пред специалист в цените при новата виртуална действителност и хитовата специалност на века – инфлуенсър пред уеб страницата ТВ медия.

Говори се, че единствено едно стори, което е очевидно единствено 24 часа, коства към 1000 лева, че даже и повече. За всяка снимка/пост цената варира от 3 до 8 000 – 10 000 лева, според от марката, научи ТВ МЕДИА.

За никого не е загадка, че след присъединяване си в любовното риалити всички участнички стават инфлуенсърки – популяризират облекла, хранителни добавки, козметика, парфюми, храни, козметични салони, смазки и други

Проверка на ТВ МЕДИА сподели, че с това се препитават и към този момент отпадналите от предаването дами. Най-активна сега с рекламите е Благовеста Бонбонова (Блага, бел. авт.). Хипнотерапевтката Александра Гърдева също, следвана от Дениз Хайрула, Венета, Деница и Марта. Аналогична е обстановката и при самия Виктор Стоянов. Ергенът печели сносно като инфлуенсър на кафе, алкохол, костюми и други

Най-предпочитано лице за реклама обаче е точно хапливата Капитонова. Тя се занимава с инфлуенсърство още преди да попадне в „ Ергенът “. Капитонова бе позната на феновете и от присъединяване си в кулинарното токшоу „ Мастършеф “, където приготвяше здравословна храна за тонус и сила.

Откакто се очерта като водач измежду дамите във формата, организациите безусловно я заляха с оферти за реклами.

Тя има подписани контракти с няколко компании. Не се знае дали няма да дължи неустойки поради блокираната си обществена мрежа. Същата е ориста и на Дениз Хайрула. Нейният Инстаграм също е хакнат.

„ Само злобни и завистливи хора могат да създадат това! Завиждате ми, че съм сполучлив човек! “, сподели Дениз през вчерашния ден.

Капитонова към момента не се е появила да даде коментар по случая.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР