Най-силно впечатление им направило колко бързо работиПробиотикът, който впечатли докторите

...
Най-силно впечатление им направило колко бързо работиПробиотикът, който впечатли докторите
Коментари Харесай

Иновативен пробиотик грабна вниманието на докторите

Най-силно усещане им направило какъв брой бързо работи

Пробиотикът, който впечатли докторите в Съединени американски щати и Европа, от дълго време към този момент сграбчи вниманието и на българските медици.

Пред лекарите отвъд океана и на остарелия континент пробиотикът се потвърдил с бързината, с която работи. Това е и повода мигновено да откри място в практиката на необятен кръг от родни експерти.

Изключителният артикул, носещ комерсиалното название ПроКомбо (ProCombo), е създаден по патентованата технология DUOCAP™ (капсула в капсула), която подсигурява неговите качества.

200 милиарда CFU/g

Благодарение на DUOCAP™ технологията в ПроКомбо има оптимално количество живи пробиотични бактерии – 200 милиарда CFU/g или цели 15 милиарда в една капсула. Технологията разрешава на ProCombo да достави цялостното количество „ положителни ” бактерии непосредствено в тънките вътрешности, където те се заселват и незабавно стартират да работят. Поради тази специфичност ProCombo има бърз резултат, който се усеща още при започване на приема.

Специалистите го избират

Само за година–две ПроКомбо стана един от най-предпочитаните от експертите пробиотици. Лекарите го ползват при необятен набор от проблеми с корема. Опитът на локална почва удостовери специфичните качества на ПроКомбо и продуктът към този момент е в челните позиции. Не инцидентно светила от региона на фармацията му присъдиха наградата „ Най-иновативен артикул за 2016 година “ на интернационалното ревю Pharm Expo в Неапол. Призовете обаче занапред стартират – тази година комисия от изтъкнати експерти в областта на фармацията, фитотерапията и технологиите излъчи ПроКомбо като „ Продукт №1 за 2018 год. “ на влиятелния симпозиум Български фармацевтични дни, проведен от Българския фармацевтичен съюз.

Помага на корема да работи добре

ProCombo понижава тежестта в стомаха и подуването, даже при хора с нередовно и нездравословно хранене. Той оказва помощ за постоянното изхождане всеки ден, като по този метод оказва помощ на тялото да изхвърли насъбраните отрови. ProCombo е извънредно скъп и за хора, подложени на антибиотично лекуване, защото сполучливо защищава от отрицателното влияние на мощните медикаменти върху стомашно-чревния тракт.



Можете да откриете ProCombo в най-близката аптека до вас.

 



 

* ProCombo е преди всичко по брой продадени опаковки в България за год. за лекарствени артикули без лекарско наставление в ОТС категория „ Пробиотици “, по данни на IQVIA.

 

Източник:

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР