Най-силният ни дует в бадминтона Габриела и Стефани Стоеви официално

...
Най-силният ни дует в бадминтона Габриела и Стефани Стоеви официално
Коментари Харесай

Изненада! Сестри Стоеви отказаха да играят за България

Най-силният ни дует в бадминтона Габриела и Стефани Стоеви публично разгласи, че стопира да се състезава за България. Причината е различия с Българската федерация по бадминтон по отношение на финансирането на спортната двойка. Европейските шампионки за 2018 година направиха изказването си в особено послание на формалния си профил във „ Facebook “. В него те упрекват шефовете си и настояват, че отпуснатият бюджет за подготовката им изчезвал неизвестно къде.

Официалното известие на сестри Стоеви:
Скъпи другари,
От доста години и макар големите компликации, които срещаме, ние упражняваме и работим старателно, с цел да може да разпространяваме бадминтона в България, както и да покажем на целия свят, че две българки могат да бъдат огромна мощ в елита на бадминтона. Ние живеем и упражняваме във Франция, надалеч от нашите родители, другари и сътрудници, с цел да се приготвяме оптимално добре. През годините изтърпяхме големи ограничения, които не би трябвало да изпитва никой спортист, а още по-малко първокласен първенец. През последните години постигнахме доста и с дребното, което получавахме.

Искаме да осведомяваме всички вас, че взехме доста мъчно решение за нас и за нашето бъдеще, само че не можем повече да мълчим и да се преструваме, че всичко е наред. Всички знаете, че тази година има Европейски игри, Световното състезание и квалификационен цикъл за Олимпиадата през 2020.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР