Най-щастливият ден от месеца за всеки зодиакален знак през април

...
Най-щастливият ден от месеца за всеки зодиакален знак през април
Коментари Харесай

Най-щастливият ден от месеца за всеки зодиакален знак през април 2023

Най-щастливият ден от месеца за всеки зодиакален знак през април 2023.

Април е единственият месец през годината, в който Плутон ще е непосредствено в новия си знак Водолей,

което му придава чувство за неразучена територия, а това е тъкмо това, към което сте се стремили.

Промяната постоянно е малко плашеща, само че въпреки всичко тя ви зове като заричане за повече, защото знаете, че единственият метод да изживеете живота по метода,

Април е „ всичко ново “, освен поради Плутон във Водолей, само че и поради Новолунието в Овен, цялостно слънчево затъмнение на 19 април.

Второто демонстрира две Новолуния, които се състояха едно след друго през тазгодишния сезон на Овен.

По-късно през месеца Меркурий минава в назадничав режим по време на двуседмичния Портал на затъмненията сред лунните събития,

Можете единствено да извършите най-хубавото с това, което знаете във всеки един миг, и да се надяваме, че то ще се разшири, когато продължите да научавате повече.

Овен

Най-щастлив ден:  Четвъртък, 13 април

Луната в последна четвърт в Козирог в средата на месеца ви оказва помощ да се концентрирайте върху задачите и възприятията си в професионалния живот. При толкоз доста събития, които се случват напоследък във вашата същина, това е превъзходен метод да насочите част от това израстване към нова и вълнуваща опция за кариера. Луната ви оказва помощ да приемете прочувствената си същина, а Козирогът ви държи фокусирани върху настоящите въпроси, с цел да можете да се освободите от това, което към този момент не е част от вашата истина.

Телец

Най-щастлив ден:  Четвъртък, 13 април

Енергията на Козирога ръководи всички въпроси, свързани с шанса и изобилието в живота ви, което може да ви помогне да се възползвате от нови благоприятни условия и напредък. За вас Луната в последната четвърт е обвързвана с освобождение от подправени убеждения, съсредоточени към това, което сте научили и върху което сте построили живота си. Макар че освобождението от неща, които в миналото са били потребни за вас, може да звучи отрицателно, не е наложително да е по този начин. Вместо това се концентрирайте върху това, за което освобождавате място в живота си в този момент. Помислете за инструментите, от които се нуждаете, с цел да съумеете, и си позволете да вярвате, че невероятните прекарвания идват по пътя ви и по какъв начин ще работите, с цел да ги донесете, когато не се случи.

Близнаци

Най-щастливият ден:  Петък, 14 април

Сатурн в Риби ви оказва помощ да внесете по-голяма дълбочина и смисъл в професионалния си живот. Макар че Сатурн е стереотипно прочут с границите, в Риби неговата цел е по-скоро единение, в сравнение с разделяне. Тъй като Сатурн в Риби кармично се подрежда в една линия със Северния възел в Телец, вие ще започнете да придобивате по-добро схващане, обвързвано с професионалните ви цели. Независимо дали става въпрос за нова работа или даже за бонус или преструктуриране, положителните вести са на път.

Рак

Най-щастливият ден:  Понеделник, 24 април

Енергията на Рибите ръководи вашия девети дом, който е този, който ръководи шанса. Тъй като Сатурн навлиза в този воден знак, ще бъдете провокирани да обедините фантазиите си с дейностите, които стоят зад тях, с цел да ги превърнете в действителност. Точно това ви носи този месец, когато Сатурн в Риби се свързва със Слънцето в Телец. Започвате да напредвате, Рак, и това е най-хубавото чувство да започнете да постигате това, за което постоянно сте мечтали.

Лъв

Най-щастлив ден:  четвъртък, 20 април

Енергията на Овена ръководи всички тематики на изобилието в живота ви. Тъй като тук настава Новолунното цялостно слънчево затъмнение, ще видите по какъв начин ударна вълна от шанс ще се разнесе из живота ви. Това е второто подред Новолуние в Овен, като първото беше през март, тъй че се уверете, че се възползвате от новите инициативи, които идват, вместо да се придържате към старите. Няма място за боязън, когато работите за реализиране на фантазиите си.

Дева

Най-щастлив ден:  Понеделник, 3 април

Меркурий е планетата на общуването и мислите; когато минава в земния и разумен Телец, той задейства и тематиките към вашия девети дом. Вашият девети дом в астрологията ръководи чувството ви за шанс и обилие. За вас това значи, че можете да се доверите на опциите и възможностите да поемете обмислен риск, тъй като те в действителност са постоянни и учредени на възможен триумф. Доверието може да бъде мъчно, само че този месец е съвсем толкоз сигурна гаранция, колкото можете да получите.

Везни

Най-щастливият ден:  Вторник, 11 април

Венера е планетата на любовта, финансите и недвижимите парцели. Когато Венера премине в Близнаци, ще усетите резултата от това по какъв начин животът ви стартира да се уголемява. Енергията на Близнаци ръководи изобилието за вас, което, с цел да бъде реализирано, значи, че разширението би трябвало да бъде импортирано във всички области на живота ви, които са в застой. Сега, когато тази сила ви посреща в топлата си прегръдка през този месец, вие ще виждате единствено благоприятни условия и въпреки че от вас зависи кои да изберете, единственият метод да изберете неправилно е да не изберете въобще.

Скорпион

Най-щастлив ден:  четвъртък, 27 април

Първата четвърт на Луната е моментът, в който Вселената ви насочва към вашата фантазия или цел. Тази Луна е в Лъв, което оказва въздействие върху кариерата и професионалния ви път. Уверете се, че никакви подозрения или каквото и да било не пречи на триумфа ви тук. Време е да действате съгласно фантазията си Скорпион и да повярвате, че връщането обратно към този момент не е алтернатива.

Стрелец

Най-щастлив ден:  Четвъртък, 20 април

Пълното слънчево затъмнение при новолунието в Овен осветява вашия пети дом на насладата, творчеството и себеизразяването.

Позволете на това затъмнение да изгори всяко подозрение, позволете на Новолунието да ви изведе до прага на новото ви начало и си позволете да навлезете в тази нова глава, без значение какъв брой мъчно може да е да напуснете остарялата.

Козирог

Най-щастлив ден:  Четвъртък, 6 април

Пълнолунието във Везни задейства тематиките, свързани с вашата кариера, работа или професионално развиване. Пълнолунието има податливост да довежда нещата до резултат, тъй че,

Използвайте тази опция, с цел да се насладите на триумфите си и да се ангажирате още веднъж с още по-голямо израстване. Ако сте работили неуморно, с цел да постигнете задачата си, това е и вашият късмет да възприемете почивката и салдото като значима част от триумфа.

Водолей

Най-щастлив ден:  Четвъртък, 6 април

Пълнолунието във Везни задейства всичкo, свързанo с шанса, изобилието и разширението за вас. Пълнолунието води до реализиране на нещо, тъй че евентуално ще сте подготвени да се възползвате от нова опция по това време, което ще докара до по-голям баланс и наслада в живота ви. Пътуванията са, както и чувството, че имате нов късмет за живот. Всичко това е обвързвано с разпознаването на това, което цялостни чашата ви, с цел да поканите повече от него.

Риби

Най-щастлив ден:  Четвъртък, 20 април

Новолунното цялостно слънчево затъмнение в Овен осветява вашия дом на полезностите и въпреки че може да ви помогне да се концентрирайте върху това кой и какво има най-голямо значение за вас, то ще се отрази позитивно и на финансите ви.

Помнете, че всички виждат единствено триумфа, само че не и пътя, който е трябвало да извървите, с цел да го постигнете.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР