Най-сетне е приключила войната между Таня Боева и бившият й

...
Най-сетне е приключила войната между Таня Боева и бившият й
Коментари Харесай

Таня Боева: Трябваше да оцелявам във войната с бившия ми съпруг

Най-сетне е завършила войната сред Таня Боева и някогашният й мъж Михаил Бургунджиев. Това стана ясно от последната медийна изява на певицата. Тя не влезе в конкретика и не обясни кой тъмен интервал към този момент е зад тила й, само че почитателите й помнят, че преди време се бе оплакала по какъв начин в продължение на години е била жертва на тормоз. Тъкмо това била и повода да слезе от музикалната сцена. Таня нямала физическата опция да твори, тъй като се борела всекидневно.

„ Бях принудително измъкната от нещото, което ме правеше щастлива и бях доста тъжна. Но по този начин или другояче в този интервал не можех да го разясня, не можех да го приказвам, бях прекомерно заета с доста други проблеми, които аз наскоро бях споделила. Не по мое предпочитание, бях отделена от кариерата си и трябваше да оставам жив... Аз и фамилията ми да оцеляваме и физически, и душевен. В такива моменти няма по какъв начин да се твори, човек няма физическата опция да го прави ”, показа Таня, която има наследник от някогашния си мъж.

За благополучие този интервал към този момент е в предишното. Певицата се е отдала на музикалната си кариера, с цел да навакса дългото си неявяване от сцената. „ Сега, когато съм на сцена измежду моите фенове, се усещам в действителност доста въодушевена и знам, че имам какво да им дам! Тепърва още доста хубави неща да чакат! Имам силата, силата и желанието да го върша ”, показа Таня, която неотдавна показа новата си ария „ Твоята порода ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР