Най-семплите тоалети винаги са най-вдъхновяващи. Деним визията в комбинация с

...
Най-семплите тоалети винаги са най-вдъхновяващи. Деним визията в комбинация с
Коментари Харесай

Адел впечатлява с деним на NBA

Най-семплите тоалети постоянно са най-вдъхновяващи. Деним визията в композиция с чифт токчета на Адел е доказателство за това. Певицата се появи на спортно събитие с оптимално натурален грим и необятна усмивка. Поп звездата заложи на пролетната класика, като съчета oversized дънково яке с дънки над глезена. Спортно-романтичните срещи на NBA на двойката Адел - Рич Пол се трансфораха както в непоклатима традиция, по този начин и в проява на жанр от страна на Адел отвън сцената, откогато тя и половинката й се появиха за първи път дружно на финалите на NBA във Финикс предходната година. Toгава певицата нямаше по какъв начин да остане незабелязана, изключително с красивото си обемно палто с гръмък принт, с което се появи на скамейките.

 Новата хибридна война на Путин е да сътвори международен апетит 23 май 2022 | Руският президент Владимир Путин преднамерено се стреми да провокира апетит в Близкия изток и Африка и по този начин да...

Адел е измежду известните персони, които ловко се изплъзват от папараците, само че когато реши да разкрие част от персоналния си свят пред останалите, го прави с безподобен жанр, с което ни убеждава, че да изглеждаш добре външно в действителност е плод на едно доста значимо вътрешно възприятие – да бъдеш убеден в себе си и да обичаш живота!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР