Най-продаваната корица на Playboy – Камелия, голямата изненада на хитовото

...
Най-продаваната корица на Playboy – Камелия, голямата изненада на хитовото
Коментари Харесай

Куп родни звезди поляха новия Playboy на Любен Дилов-син

Най-продаваната корица на Playboy – Камелия, огромната изненада на хитовото предаване „ Като две капки вода “ – плеймейтката Златка Райкова Златка Райкова Райкова е родена в Пазарджик. Самата тя споделя за себе... към профила, Антония Петрова, Теди Кацарова, Еди Канхуш от „ София денонощно “, бизнесдамата Ваня Червенкова и Маги Желязкова (вече Сидерова), дружно с половинките си, бяха единствено част от звездните имена на дълго чаканото Playboy reMIXed party в петък.

Събитието впечатли всички посетители на мъжката Библия в препълнения Bedroom Premium Club Sofia, които с наяве удивление споделиха чувството, че са част от автентично Playboy празненство. Още на входа ги посрещнаха същински Playboy зайчета, като че ли появили се от имението на Хю Хефнър. Освен с атрактивния си тип, зайчетата радваха гостите с дарове на първокласната козметика за коса от Selective и шоколадовите изкушения от сладкарници ТЕА. За съвършените фрагменти с VIP гостите на събитието се погрижи фотографът на звездите Иван Ерменков.

Топ плеймейтките от последния конкурс за съблазън, станаха част от спектакъла, който уредниците приготвиха за събитието във връзка представянето на първия тематичен брой на мъжката Библия през 2018 година Анна-Мария, Ива Няголова, Миглена Игнатова, Даная Николова, Брита Вълдобрева и настоящата носителка на купата Playmate 2017 Нора Недкова блестяха на сцената на Bedroom Premium Club Sofia с неповторима, спираща дъха хореография на Калин Калинов от брейк група „ X NRG CREW “, под мотото „ Няма грозни дами, има малко алкохол “ и миксовете на DJ BURLAK и DJ Vasco C. Изкусителките изненадаха гостите с първата си поява, облечени в сексапилни тоалети от зебло (плат за чували), дело на дизайнера Донка Благоева и провокативни визии - разчорлени коси и арт грим. Въпреки непредвидения си тип, девойките бяха все по този начин сексапилни и впечатляващи, а до момента в който те се подготвяха за втората си изява, шоуто продължи балета на Bedroom Premium Club Sofia и посетител DJ-я Fabrizio Parisi. На второто си излизане плеймейтките бяха облечени с съвременни рокли на българската Коко Шанел - Миглена Каканашева MEGZ и хитовите бижутата на Aviel Hand Made. Професионалните им театрални визии, с които блестяха като същински холивудски звезди, са дело на топ-гримьорът Цецо Андреев, стилистите от Bedroom Beauty и коафьора Мирослав Ангелов. За положителното въодушевление на гостите, които се любуваха на плеймейтките, се погрижиха от Absolut, Chivas, Mumm и Giesen.

Гост-главният редактор на списанието Любен Дилов-син, персонално показа първия тематичен брой на Playboy за годината, в който като създатели се изявяват Димитър Калбуров, Мила Михова, Нойзи, Карбовски и Ваня Щерева. В броя са оповестени и откровени изявленията на актьорите Христо Шопов и Димо Алексиев, споделени пред Ангелина Ангелова, откровена изповед на първата трансджендър playmate-ка и популярната сесия „ Le Tre Grazie “ (Трите Грации) на известния английски фотограф Томас Ходжес, осъществена от продуцента Джузепе Лепоре, прочул се с кино лентата си с Франко Неро "Децата на Маам ". Сигурно към този момент бързате към близкия реп, с цел да си купите броя, само че се подгответе душевен, тъй като в случай че мислите, че Гери Райчевска е неустоима на корицата, фотосесията й в списанието може да ви докара до спиращи сърцето положения.

Още по тематиката и фотоси от празненството може да видите тук.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР