Най-престижният фестивал на креативната индустрия в България – ФАРА, който

...
Най-престижният фестивал на креативната индустрия в България – ФАРА, който
Коментари Харесай

ФАРА 2018 събира рекламна агенция и клиент

Най-престижният фестивал на изобретателната промишленост в България – ФАРА, който ще се организира в Пловдив от 7-ми до 9-ти юни, тази година ще отпразнува доверието сред рекламна организация и клиент.

Посланието на фестивала е „ Работим дружно. Печелим дружно “, тъй като най-стойностните акции са резултат от взаимната работа сред двете страни, a споделени са освен напъните, само че и удовлетворението от постигнатите триумфи. Това е повода тази година за първи път премията да е разграничена на две елементи – една за организацията и една за клиента. Добрите хрумвания са учредени на положителното партньорство и сплотяват креативност и бизнес успеваемост. Заявки от информационните организации могат да се изпращат до 30 април.

ФАРА се провежда от 19 години от Българската асоциация на информационните организации и възнаграждава сполучливо осъществени рекламни акции и изобретателни концепции. Освен въодушевяващ конкурс за изобретателни хрумвания, ФАРА е и влиятелен конгрес за образование с интернационалните лектори и поредност от презентации и уъркшопи. Тази година тематика на лекционната част е „ Креативност и успеваемост “ и включва авторитетни имена с богат на практика опит, спечелили награди от интернационалните фестивали от ранга на Cannes Lions.

Неслучайно събитието се организира за трета поредна година в Пловдив, град спечелил признанието Европейска столица на културата 2019 и център на културата и изкуството в България. Един от главните сътрудници на фестивала е Фондация Пловдив 2019 – Европейска столица на културата, интензивно разрастваща града с изобретателни платформи, начинания и събития. Сред главните сътрудници са и Нова Броудкастинг Груп и Нет Инфо, с помощта на които и тази година става допустимо провеждането на фестивала, съдействуващ за възхода на изобретателната промишленост у нас.

Заповядайте на ФАРА 2018 – Фестивал за положителните хрумвания и тези, които ги разпознават! Заявки се одобряват до 30 април на интернет уеб страницата www.fara.bg или на място в Българската асоциация на информационните организации.

ФАРА

Целта на фестивала е да показва достиженията на информационната промишленост в България и да отличи най-хубавите рекламни форми и информационни акции. Най-големият рекламен фестивал в България и се провежда от 2000 година от БАКА. Обединява в себе си конкурс на информационни хрумвания и лекционен панел с присъединяване на уважавани интернационалните лектори. Във ФАРА вземат участие над 500 експерти от информационния отрасъл, представители на креативен специалности, режисьори, продуценти, водещи рекламодатели, маркетинг експерти, медии.

В конкурсната стратегия на ФАРА 2018 могат да вземат участие единствено информационни организации, а поръчки се одобряват до 30 април на интернет уеб страницата www.fara.bg или на място в Българската асоциация на информационните организации. Фестивалът ще показа най-хубавите рекламни форми и акции, основани в България и осъществени в страната или в чужбина през 2017 и 2018 година. Комуникационните организации ще показват достиженията си в 26 разнообразни категории в разделите: „ Аудио-визуални форми и копирайтинг “, „ Художествено оформление и дизайн “, „ Дигитални форми и изобретателно потребление на медиа “, „ Кампании “.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР