Най-после този смартфон излезе на пазара. OUKITEL съвместно с Gearbest

...
Най-после този смартфон излезе на пазара. OUKITEL съвместно с Gearbest
Коментари Харесай

Глобалните продажби на издръжливия OUKITEL WP2 с 10000 mAh батерия и цена $219,99

Най-после този смарт телефон излезе на пазара. OUKITEL взаимно с Gearbest започва световните продажби на новия водоустойчив смарт телефон на OUKITEL с мощна 10 000 mAh батерия. Съчетавайки огромния 6-инчов екран, мощната 10 000 mAh батерия и супер здравия корпус, WP2 се предлага след строги проби на качеството. С цена едвам $219,99 WP2 си заслужава покупката, тъй като предлага превъзходни качество и цена. Нека се спрем върху най-интересните особености на новото мобилно устройство.



Първо, телефонът има отбрана от прахуляк и вода от клас IP68 . Той е резистентен на трептения и удари и ще ви изненада с доста здравия си корпус. Телефонът устоя на заливане с вода и питиета, както и на рухване от стълби. По време на тестванията, WP2 оцеля при редицата най-брутални проби. Няма потребност да се притеснявате, че той може да се счупи или повреди в сложни условия.



Второ, мощна 10 000 mAh батерия с висока енергийна компактност и бързо 9V/2A зареждане . Ако пътувате постоянно, разговаряте доста и играете игри, ви е нужна дълга самостоятелна работа. С едно зареждане, WP2 ще ви от помощ цели 7 дни.



Трето, 6-инчов екран със съответствие на страните 19:9, предпазен със закаленото стъкло Corning Gorilla Glass . Смартфонът WP2 устоя на водни пръски и надраскване, които са постоянно събитие при ежедневното потребление. С издължения си екран и особено обработени железни рамки, WP2 е доста комфортен в ръката.



Четвърто, главната камера се базира на датчика S5K2P7 с резолюция 16 мегапиксела, а предната е с резолюция 8 мегапиксела . Камерата на задния панел е двойна а на предния е с широкоъгълна оптика. Смартфонът прави качествени фотоси и е елементарен за потребление.



Пето: осем ядра и 4 GB оперативна памет . Благодарение на SoC MediaTek MT6750T, създаван посредством 16 нанометров софтуерен развой, WP2 предлага висока скорост и гладка работа. Докато другите смарт телефони с MT6750T демонстрират единствено към 30000 точки в AnTuTu, новият WP2 доближава 56076.



Шесто: различаване на лицето и скенер за пръстови отпечатъци . WP2 може да се отключва както с ПИН код, по този начин и посредством дактилоскопичния скенер и различаване на лицето. Сигурността е обезпечена.



Седмо, поддържа се NFC . Ако считате, че парите не са доста комфортни при път, мобилното разплащане е доста добър избор. С помощта на NFC, смарт телефонът дава опция да правите комфортни разплащания.



Осмо: GPS, Glonass, електронен компас и жироскоп . С WP2 в никакъв случай няма да се загубите.



Девето: мощна светодиодна фотосветкавица . OUKITEL е сложил мълния с 4 светодиода, предлагаща доста ярка и естествена светлина през нощта.

Десето: две SIM карти с двоен режим на подготвеност . Слотът е смесен и едната може да бъде карта памет.

OUKITEL WP2 се предлага с два цвята на корпуса – черен и черно и златисто. Реалната цена на дребно на смарт телефона WP2 е $269,99. Но OUKITEL и Gearbest вършат взаимна отстъпка, с която цената е понижена на $219,99. Промоционалната цена е годна за интервала от 24 до 30 септември. Смартфонът OUKITEL WP2 може да бъде закупен от интернет магазина Gearbest.

Платено известие.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР