Най-после стана ясно точно какво е разделило пластичния хирург на

...
Най-после стана ясно точно какво е разделило пластичния хирург на
Коментари Харесай

Теди Велинова съсипала д-р Енчев преди развода: Докарала мъжа си до успокоителни

Най-после стана ясно тъкмо какво е разделило пластичния хирург на звездите доктор Ангел Енчев и майката на двете му деца Теди Велинова, научи HotArena.
След доста спекулации по тематиката близки до някогашната двойка разкриха пред „ Уикенд ” същинската причина за скъсването им. Това бил тежкият темперамент на някогашната моделка, която съумяла да докара мъжа си съвсем до полуда.
Проблемите сред хубавицата и хирурга се влачили с години, само че двамата успявали да ги крият от останалите хора и да го играят идеалното семейство пред обществото. Зад лъскавата фасада на светските им изяви обаче се криел същински призрачен сън за пластичния хирург, свидетелстват близки до двойката.

Теди Велинова надалеч не била постоянно усмихнатата, нежна и предана половинка, за каквато се показва още от началото на връзката си с лекар Енчев. Напротив – в всекидневието си с него била постоянно недоволна, мрънкаща и язвителна. Любимото ѝ занятие било да подлага на критика своя мъж и да се подиграва с всеки негов малък минус. „ Любима тематика на Теди бяха проблемите на Ангел с килограмите ”, настояват близки до фамилията.
Те разкриват, че докторът от дребен страдал от податливост към напълняване и това му основало комплекси за непълноценност още в детските години. Както се вижда от старите му фотоси, когато се е срещнал с Велинова, доктор Енчев е бил надалеч по-закръглен в съпоставяне със в този момент. Започнал да отслабва поради жена си.

Тя обаче непрестанно го подигравала за всеки кг допълнително, насъбран върху фигурата му. Наричала го с всевъзможни обидни прилагателни като „ шишко ” и „ дебеланко ”, подигравала го, че диетите единствено на него не работят, а най-язвителна станала, когато решил да си направи липосукция, единствено и единствено да й се хареса.
Вместо да оцени жеста, Теди почнала още повече да го взима на майтап. Не стига това, ами и не била удовлетворена от живота, който й осигурявал. Макар че на всяка естествена жена всекидневието на Велинова би се сторило като приказка, самата тя не го виждала по този метод. Смятала мъжа си за свидлив, тъй като не я водел задоволително постоянно на пътешествия зад граница и не й купувал диамантени бижута.

Според тях, брачната половинка до последния ден с мъжа си не серпантина да желае от ден на ден и повече пари от него. В началото на връзката им тя си поставяла спирачки в това отношение, само че откакто родила второто им дете, решила, че си е оплела кошницата и към този момент може единствено да „ дои ” своята „ златна крава ”. Макар че се къпела в разкош, не преставала да му поръчва нови бижута, скъпи облекла, обувки и чанти, подари обзавеждането в дома им държала да е „ марка ”.
Не харесала даже G-класата, която Енчев й подарил за рождения ден. Обявила, че е прекомерно непретенциозен и отегчителен подарък за майката на двете му деца. В същото време изрично отказвала самата тя да работи. Оправдавала мързела си с грижи за децата. В дома им обаче се разхождали две гувернантки, които на процедура поемали всички тези грижи, до момента в който госпожата се занимава със себе си и своите искания.

Резултатът от всички тези условия бил, че докторът не можел да вдигне глава от работа, с цел да угажда на жена си, която му се отплащала само с неприятно отношение. Към края на връзката си с Теди той даже почнал да търси успокоителни след всяка среща с нея. За благополучие, сходни преживявания не били чести заради елементарния факт, че госпожата живеела сама в първокласната им къща в софийския квартал „ Симеоново ”, до момента в който докторът прекарвал главната част от времето в родния си Пловдив, където прави най-голямата част от интервенциите си.
Напрежението обаче ескалирало на последния му рожден ден, който двамата с Велинова прекарали в Солун. И до момента не е ясно тъкмо какво е направила моделката, само че когато се върнали в България, той най-учтиво ѝ обяснил, че с връзката им е завършено. Нямало да я остави без пари, щял да си гледа децата, само че с нея самата повече не желал да има нищо общо.
Инфо: хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР