Най-после стана ясно откъде идват парите за безкрайните пътувания на

...
Най-после стана ясно откъде идват парите за безкрайните пътувания на
Коментари Харесай

Ето кой плаща скъпите почивки на Райна

Най-после стана ясно от кое място идват парите за безкрайните пътувания на фолк певицата Райна. Бившата звезда на „ Пайнер” съвсем не работи, само че все пак намира метод да обиколи целия свят. Как става това? „ Уикенд” разкри нейната загадка. Повечето от ваканциите ѝ са на облага – разнообразни компании я изпращат да се развлича, с цел да им прави реклама.

Райна освен че не заплаща за множеството от своите екзотични пътувания, само че и взима пари за тях, разкриха източници на „ Уикенд”. Тайната на певицата е, че усетила в точния момент накъде духа вятърът и още до момента в който била на върха, давала съвсем всичките си пари, с цел да обикаля света. След няколко екзотични екскурзии до Латинска Америка във време, в което дестинацията към момента не беше известна, ѝ излязло име на пътешественичка. Оттогава почнали да я търсят разнообразни компании с оферти да я изпращат тук-там, които към момента не са доста познати в България. Целта е тя да ги популяризира. Единственото обвързване на певицата било да залива обществените мрежи със фотоси от въпросните пътувания. Тя освен че се наслаждавала без пари на скъпи хотели, храна и всевъзможни капризи, само че и взимала пари, тъй като ги популяризира. „ С един патрон – два заета – хем разпуска, хем печели. Накрая спря да работи, тъй като към този момент нямаше нужда”, разясниха пред „ Уикенд” познати на македонката.

Наскоро тя бе на много дълга разходка до Малдивите, като не пропусна да наводни интернет с снимки, които явно са правени от професионален фотограф. На доста от тях беше маркирано името на компанията, която я е изпратила. Преди това Райна се отби до Германия с някогашния си другар – ММА-боеца Валери Тюлеков. Там ги изпрати една от стилните къщи в България. Още по-рано пък компания от Малдивите бе „ подписана” и на фрагменти от Дубай. В края на лятото македонката скъса с гаджето си, само че не спря да се разхожда по света, като явно води със себе си и фотограф, който да запечатва красиви фрагменти от пътуванията ѝ. За 38-ия си рожден ден да вземем за пример отиде в Португалия. Не е изключено и това пътешестване да е на облага.

Райна не е единствената, която ваканцува на непознати разходи единствено против няколко фотоси в обществените мрежи. Фирмата, която я е изпратила в Дубай и на Малдивите, е подарила почивка и на някогашната клюкарка в предаването „ Папараци” Лили Ангелова. Този път ваканцията е била на остров Мавриций. Елен Колева пък неотдавна се завърна от Дубай – където я е финансирала същата компания. Актрисата е една от дребното, които постъпиха почтено със своите почитатели в обществените мрежи. Тя призна намерено, че е била изпратена в Дубай без пари – в качеството си на инфлуенсър, който би следвало да предложи услугите на компанията, платила разноските.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР