Най-после мистериозната нова половинка на актьора Иво Аръков, която той

...
Най-после мистериозната нова половинка на актьора Иво Аръков, която той
Коментари Харесай

Новото гадже на Иво Аръков шашна с колосален бюст /снимки/

Най-после мистериозната нова половинка на артиста Иво Аръков, която той от месеци крие от медиите, излезе под светилините на прожекторите, засиявайки в цялата си ослепителна светлина.
Тайнственото гадже на звездата от сериала „ Белези “ се оказа толкоз впечатляващо, че шашна почитателите на Аръков с помпозния си бюст. Със знойната брюнетка, чието име е Габриела, се похвали самият Аръков, като показа мистериозен кадър, на който той се е излегнал на тучна зелена поляна, а обичаната му се е изправила над него, като в кадър са уловени само спортните ѝ обувки.
Към фотоса Иво показа какъв брой се вълнува от обещаващото начало. "Ah... Spring. The warmth of that feeling for the promising beginning ", написа той на британски, съпроводен с линк, насочващ към инстаграм профила на избраницата на сърцето му.
А младата девойка несъмнено има с какво да се похвали, имайки поради както сексапилното ѝ лъчение, по този начин и обилните ѝ форми, които несъмнено ни насочват към мисълта, че връзката на Иво с това момиче не е единствено платонична. Близки на Габриела издават още, че с цел да придаде идеален свършек на превъзходните си форми, палавата изкусителка е поналяла със солидно количество силикон колосалния си бюст.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР