Най-после едно красиво и скромно българско момиче стана носителка на

...
Най-после едно красиво и скромно българско момиче стана носителка на
Коментари Харесай

След серия крокодили - най-сетне красива Мис България

Най-после едно красиво и непретенциозно българско момиче стана носителка на купата „ Мис България”. След миналогодишния срам с искрено грозната Тамара /онази, с огромния нос, дето след това коригира/, този път журито отличи почтена красавица.

Състезателката по спортни танци Теодора Мудева сграбчи короната „ Мис България 2018”. 17-годишната ученичка в бургаската британска гимназия е родом от Сливен, само че от детските си години живее в морския град. Макар че има гадже повече от година, хубавицата към момента има вечерен час от родителите й – тъкмо в 22 часа би трябвало да се е прибрала. Баща й е някогашен служител на реда, а майка й – учителка, и държат много строго наследничката си. Въпреки извоюваната купа режимът, който й е натрапен, нямало да се промени. Неин сътрудник в живота и в спортните танци е 20-годишният Димитър Дросев. Родителите утвърждават връзката им.

Теодора се записала в състезанието на смешка, откакто първо взела участие в „ Кралица на Бургас”. Според нея у нас имало доста девойки, които са почтени за купата „ Мис България”, само че не взели участие в сходни състезания, написа "Уикенд ".

„ Мечтата ми е един ден да имам хубава кариера. Искам да изучавам право в България. Смятам, че в случай че един човек е целенасочен и упорит, той може да се осъществя добре в страната ни и не е нунжо да емигрира”, признава новата „ Мис България”, която получи короната от скандалната миналогодишна победителка Тамара Георгиева. За разлика от предходния конкурс, когато изборът на Тамара за най-красива българка отприщи вълна от недолство, а победителката отнесе куп насмешки поради дългия си нос, този път Теодора се хареса освен на журито, само че и на публиката. Тя ще показа страната ни на интернационалния конкурс „ Мис Планета” в Тайланд следващата година.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР