Най-посещаваният нощен клуб на открито на плаж Харманите край Созопол

...
Най-посещаваният нощен клуб на открито на плаж Харманите край Созопол
Коментари Харесай

Нещо става в култовия бийч бар „Хедон” в Созопол, виждат се лепенки на главния вход

Най-посещаваният нощен клуб навън на плаж Харманите край Созопол – „ Хедон”, остана извънредно безгласен нощес, а през днешния ден край него патрулира полицейска кола, написа " Флагман ".

За тази нощ Меката на купона на юг от Бургас, която е аналог на Какао Бийч на север, е планувала най-мощното празненство за сезона. Местата са разпродадени авансово поради присъединяване на диджеите Стивън и Ясен Петров, които би трябвало да раздрусат популацията от остарелия и новия град – до края на Буджака.

„ Не мога да ви кажа дали ще работим тази вечер” , декларирала основната хостеса на „ Хедон”, само че в гласа й не се долавяли нотки на хедонизъм, а по-скоро звучала разтревожено.

Недоумението у непрекъснатите клиенти обаче се ускорява още повече от обстоятелството, че на фейсбук страницата се чете следното: „ Поради механически проблем през днешния ден бийч бар „ Хедон” няма да работи. Надяваме се на следващия ден до обед (днес, 11 август, бел.ред.) казусът да се отстрани” .

Главната хостеса споделила пред изданието, че откритата дискотека и нощес не е работила, само че не било нейна работа да прецизира какъв тъкмо е техническият проблем.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР