Най-популярното телевизионно състезание Стани богат“ стартира в ефира на БНТ1

...
Най-популярното телевизионно състезание Стани богат“ стартира в ефира на БНТ1
Коментари Харесай

Превъртя Брояча! „стани Богат“ Събра Половин Милион Пред Екрана

Най-популярното телевизионно съревнование „ Стани богат “ започва в ефира на БНТ1 при голям интерес. Форматът притегли междинна публика от над 300 000 души в неделната вечер, като в края на предаването броят на феновете доближи 490 000. „ Стани богат “ ще се излъчва всеки работен ден от 19:00 ч. и е измежду главните акценти в обновената програмна скица на БНТ1 от април.

До месец БНТ1 стартира излъчването и на известното предаване на Военновъздушни сили „ Шоуто на Греъм Нортън “. В неговото студио са гостували едни от най-големите международни звезди. В 22-ия сезон на предаването, за който публичната медия е закупила правата, феновете ще видят присъединяване на кинолегендите Харисън Форд, Джейн Фонда, Никол Кидман, Хелън Мирън,Том Ханкс, Том Круз, Джуди Денч, Мел Гибсън, Мишел Пфайфър, Ема Томпсън, Джони Деп. Гости в предаването ще са и кино и музикални звезди като Хю Джакман, Гари Олдман, Райън Гослинг, Рийз Уидърспуун, Кейт Уинслет, Колин Фарел, Джерард Бътлър, Хю Грант, Уил Смит, Кенет Брана, сър Елтън Джон, Роби Уилямс, Пинк, Джордж Езра, Лиъм Галахър, британската поп група Бананарама, писателят Стивън Фрай, самата Хилъри Клинтън и телевизионните митове Джейми Оливър и Сара Миликан. Един от забавните акценти в шоуто е аленият стол, който Греъм Нортън дава на публиката в края на всяко предаване. Човекът, престрашил се да опише своята история обществено, не би трябвало да отегчи с нея нито Греъм, нито гостите му.

Това са първите стъпки към цялостното възобновяване на стратегиите на Българска национална телевизия, започващо от идващия ефирен сезон през септември. До 16 април продължава състезанието за асортимент на нови планове, основани от самостоятелни български продуценти. Обществената телевизия дава опция на най-хубавите и атрактивни хрумвания да получат своята телевизионна реализация. Обявените позиции са за токшоу на здравна и на фамилна тема, развлекателно спортно предаване и начин на живот план, който да среща феновете с новостите от архитектурата, дизайна и модата, както и профилирано предаване за модерно международно и българско кино. За присъединяване в подбора ще се одобряват и истински авторски хрумвания за излъчвания, ориентирани към необятна публика.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР