Най-новото уеб шоу на продуцентския екип на 7Talents - InstaQueen

...
Най-новото уеб шоу на продуцентския екип на 7Talents - InstaQueen
Коментари Харесай

Мегз избира Instagram кралица в уеб шоуто InstaQueen

Най-новото уеб шоу на продуцентския екип на 7Talents - InstaQueen започва във Vbox7.com на 22 юни. В продукцията пет известни в обществената мрежа девойки ще се изправят пред редица провокации в опит да завоюват признанието Instagram кралица на България.

Победителката ще стане част и от стилния план Megz Angels на дизайнера Миглена Каканашева-Мегз. Колоритната участничка във VIP Brother 2017 ще бъде и водеща на първия сезон на предаването.

Меги Каканашева - момичето, което покорява международния фешън бизнес

Успоредно със сериите, почитателите ще могат да наблюдават и ежедневните инциденти на девойки в истории и изявления в формалния профил на шоуто в Instagram и Фейсбук.

Към момента броят на кандидат-ангелите е над 1500. Пет дами ще бъдат късметлийките, които ще се изправят една против друга в битката да се трансфорат в идващия ангел на Megz Angels.

„ Една същинска Instagram кралица и ангел на Мегз би трябвало да бъде освен красива и образец за подражателство, само че и съобразителна, дисциплинирана, да има собствен личен почерк и харизма “, споделя за плана топ дизайнерката, която е и една от най-популярните българки в Instagram с над 110 хиляди почитатели.

Кандидатките за популярност ще получат шанса да осъществен фантазиите си, като се допрян до света на Мегз и нейните ангели. Красивите и атрактивни дами ще преминат през разнообразни онлайн и офлайн тествания, ще се потопят в първокласния метод на живот на Мегз, ще посещават всемирски събития и празненства, ще носят красиви облекла и впечатляващи прически, само че най-после победителката ще бъде единствено една.

Какви изненади крие новото уеб риалити и коя от участничките в конкуренцията ще грабне мечтаната победа, на 22 юни не пропускайте пилотния епизод на новото уеб риалити InstaQueen във Vbox7.com!
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР