Най-новото попълнение сред синоптичките на Нова телевизия-Нора Шопова е фен

...
Най-новото попълнение сред синоптичките на Нова телевизия-Нора Шопова е фен
Коментари Харесай

Нора Шопова закусва щурци и червеи

Най-новото попълнение измежду синоптичките на Нова телевизия-Нора Шопова е почитател на здравословното хранене и по тази причина от близо две години предходна на буболечки. Т я се запалила по похапването на щурци и червеи след репортаж по малкия екран за българка, която от дълго време практикувала този тип изхранване. Нора без да се бави се свързала с нея и скоро не минавал ден, без да закуси с бонбони от брашно от щурци.



Тя почерпи с тях и водещата на „ На кафе” Гала, на която гостува, а домакинята й бе безапелационна, че сладостите са доста вкусни. Фенове на насекомите като храна са звезди като Никол Кидман и Анджелина Джоли.
Нора показа, че доста обича по-шантавата храна, само че за разлика от нея приятелят й е традиционалист. Той предпочитал бабините манджи, по тази причина Шопова готви по две ястия наведнъж-едно за себе си, а друго за него. „ Той явно ме обича задоволително, с цел да ме търпи”, пошегува се хубавицата. Синоптичката изрично отхвърли да е получавала неприлични оферти по време на кариерата си като модел.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР