Най-новото попълнение сред гейминг преносимите компютри на Asus e ROG

...
Най-новото попълнение сред гейминг преносимите компютри на Asus e ROG
Коментари Харесай

Най-новото попълнение сред геймърските лаптопи на Asus впечатлява с дизайн и параметри

Най-новото попълнение измежду гейминг портативните компютри на Asus e ROG Strix Scar II (GL504). Той впечатлява освен с подобаващите си параметри, само че и с дизайн. Серията беше показана неотдавна у нас и в този момент може да се запознаете с един от моделите в нея.

Лаптопът има забавен дизайн, състоящ се от железен похлупак с ROG лого. Той има и дребна част в основата си, през която се вижда клавиатурата и LED знаците за зареждане, интензивност на диска и батерията. Тази линия му придава по-различен тип от множеството от останалите модели на пазара.



Покритието на повърхността към клавиатурата също е нетипично. Разделено диагонално, едната част е камуфлажна, а другата наподобяваща кевлар. Подобно на други артикули в гейминг марката на Asus, и тук има Aura RGB светлинни резултати. 

Светещите детайли са няколко, започвайки от логото на капака, клавиатурата и специфична LED лента в предната част на преносимия компютър. Налични са разнообразни режими на резултатите, които могат да бъдат синхронизирани със съвместими периферни устройства. Системата предлага сериозна степен на персонализация и е много ефектна.



Хардуерните параметри на преносимия компютър също впечатляват. Серията предлага избор сред 8мо потомство Intel Core i7-8750H или i5-8300H процесор.

Другите съставни елементи включват до 32GB DDR4 RAM, видеокарта NVIDIA GeForce GTX 1070 8GB или GTX 1060 6GB и композиция от M.2 NVMe PCIe SSD (до 512GB) и HDD/SSHD (до 1TB).

Наличието на композиция от Core i7 процесор, уместно количество RAM и способна видеокарта, дава опция да играете някои от по-натоварващите настоящи онлайн игри при оптимални или близки до оптималните настройки.

Други параметри също способстват за положителното гейминг преживяване. Това са 15.6 “ Full HD екран с матово покритие и 144Hz периодичност на освежаване, позволяваща равен геймплей без раздробяване на картината. Характерно за екрана е съществуването на тънки странични рамки, което придава по-компактен размер на цялата система.

Охладителната система се състои от два 12V вентилатора и включва специфични тунели за отклоняване на праховите частици без те да минават през радиатора, където нормално се натрупват. Така се отстранява една от най-големите рискове в дълготраен проект за портативния компютър - струпване на прахуляк и прегряване.

Лаптопът разполага и със стабилната мрежова връзка, която се обезпечава от 802.11ac 2×2 Wave 2 Wi-Fi система. Налична е и алтернатива за свързване с кабел към LAN.

Озвучителната система е формирана от 2 x 3.5W SmartAMP представители и предлага мощен и компактен тон. Говорителите са ситуирани от двете страни на корпуса и са ориентирани надолу.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР