Най-новото попълнение на Пирин (Благоевград) пътува към новия си дом.

...
Най-новото попълнение на Пирин (Благоевград) пътува към новия си дом.
Коментари Харесай

Пирин показа новия супермодерен автобус

Най-новото попълнение на Пирин (Благоевград) пътува към новия си дом. Ръководството на клуба реализира договорка със световноизвестния тръст VDL и от понеделник " орлетата " ще разполагат с ултрамодерен и нов рейс от същата марка.

Автобусът е един от най-новите модели на някогашната марка Бова, какъвто е и актуалният превоз на " зелените ". Футболистите ще се радват на цялостен разкош по време на далечните си пътувания, като возилото ще бъде употребено и от ДЮШ на клуба, когато графикът го разрешава. Той разполага с 48 места, които са изцяло задоволителни и за далечни пътувания на най-малко две детски обединения.

За комфорта способства съществуването на мини кухня, снабдена с хладилници, кафе машини, микровълнова печка, както и видео система със седем монитора. Всяка седалка е снабдена с USB изходи за зареждане на мобилни устройства, както и с контакти за преносими компютри. Разполага и с рутери за WI-FI мрежа.

Автобусът е извънредно пестелив и екологичен, от най-високия вероятен клас, което бе една от главните аргументи, управлението на клуба да се спре навръх него.

Снимки:
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР