Най-новото попълнение на Шльонск Вроцлав - Войчех Гола разкри каква

...
Най-новото попълнение на Шльонск Вроцлав - Войчех Гола разкри каква
Коментари Харесай

Разминал се с ЦСКА: Не си струваше да рискувам с тях

Най-новото попълнение на Шльонск Вроцлав - Войчех Гола разкри каква е повода за проваления му трансфер в ЦСКА това лято.

Играчът съобщи, че е решил, че не си заслужава риска да пристигна в българското състезание и да играе за наш тим.

 ЦСКА съди Войчех Гола за провален трансфер
ЦСКА съди футболист за провален трансфер

В последния миг полякът се отметна от ангажимента

" След като договорът ми с НЕК изтече, не се върнах незабавно в Полша, въпреки че не изключвах сходен вид. Приоритетът ми бе да заиграя в чужбина. После полетът се забави поради бурята, в това време телефонът зазвъня и по този начин взех решението, че няма да вървя в никаква България.

Ще ви издам още нещо - не желаех да отида там и да подпиша контракт, пък след това да се срещам с тима. Не бях уверен, че си струваше риска да избера българското състезание. Офертата от Вроцлав беше задоволително добра. Вече нямах причина да пътувам толкоз надалеч.

Не желаех да очаквам и други предложения от незнайни за мен тимове. Хората към този момент бяха почнали да не помнят, че натрупах над 60 мача в елита на Холандия. Всички говореха единствено за предишния сезон, когато записах 14 мача във втора дивизия и не напредвах. Шльонск е положително място за гонене на високи цели в Полша. А аз съм на такава възраст, че към момента мога да се впусна в сходно предизвикателство и да ми остане време да изляза отново в чужбина ", съобщи бранителят в изявление за " Пжеглад Спортови ".

 Войчех Гола предпочел Шльонск Вроцлав пред ЦСКА
Отменен полет провалил трансфер на ЦСКА

Защитникът решил да избере тим в родината си
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР