Най-новото попълнение на българския пазар, представено от Бритиш Американ Табако

...
Най-новото попълнение на българския пазар, представено от Бритиш Американ Табако
Коментари Харесай

Един бутон, 30 сесии и никакъв пламък - новото чудо за пушачите вече е у нас

Най-новото попълнение на българския пазар, показано от Бритиш Американ Табако е glo™ – последното новаторско устройство на компанията за нагряване на тютюн. То предлага евентуално по-малко рискова опция, защото при използването му тютюнът се нагрява, а не изгаря. glo™ е главният артикул на БАТ в категорията устройства за нагряване на тютюн.

glo™ е неповторим артикул във връзка с своя изчистен дизайн и деловитост на потребление: има един единствен бутон, който свети, а един път заредено, glo™ може да се употребява до 30 сесии. Устройството нагрява тютюна до почти 240°C. Не го изгаря и по тази причина не се образува пепел, като миризмата е доста по-малко*. Като резултат от нагряването се образува пара, която съдържа към 90-95% по-малко токсични субстанции по отношение на дима от стандартна цигара, като това прави този развой евентуално по-малко рисков по отношение на тютюнопушенето. glo™ употребява Dunhill Neostiks™ – специфични тютюневи стикове, създадени извънредно за устройството, тъй че да дават на потребителите достоверен тютюнев усет с нагряващата технология на glo™. На българския пазар са налични три разновидности на стиковете: Navy Blue, Yellow и Green.



„ Изключително сме горди, че БАТ България се причислява към световната промяна на тютюневата промишленост. glo™ е технология на бъдещето, която дава отговор на упованията на потребителите. Едно от главните му преимущества е, че е новаторски и евентуално по-малко нездравословен премиум артикул, който е съвременен и извънредно елементарен за приложимост. Именно това го прави революционен артикул “ – разяснява Мила Маречкова, Управител и Директор маркетинг и търговия, БАТ България.

Технологията на glo™ е създадена в центъра за изследвания и развойна активност на БАТ в Саутхемптън, Англия, и е резултат от работата на над 100 учени и специалисти в разнообразни области.

„ През последните 6 години сме вложили над 2.5 милиарда $ в продуктите ни от последващо потомство, измежду които е и glo™ – разяснява доктор Джеймс Мърфи, началник направление „ Намален риск “ на БАТ. – Провели сме редица обширни и задълбочени изследвания, които демонстрират, че тези наши артикули отделят доста по-малко и по-ниски равнища на токсични субстанции спрямо стандартните цигари, а резултатите ни подхождат с тези на редица уважавани международни здравни организации. “

С стартирането на glo™ на пазара в България страната се причислява към възходящия лист от страни, където устройството на Бритиш Американ Табако е към този момент в продажба. Сред тях са Япония, Южна Корея, Швейцария, Канада, Русия, Румъния, Италия, Сърбия, Хърватия, Казахстан, Украйна, Гърция, Чехия и Полша.

„ Намираме се в доста важен миг за нашата компания, а glo™ е част от главния ни фокус като компания – съобщи Едуардо Кастанеда, Изпълнителен шеф на БАТ България. – Българският пазар е извънредно значим за БАТ в световен аспект и имаме вяра, че най-важното нещо е, че glo™ може да донесе резултати в няколко насоки – за потребителите, които ще могат да избират сред разнообразни артикули с евентуално понижен риск, както и за обществото, за което ще има резултат от евентуален напредък за намаляването на вредата от тютюнопушенето. “
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР