Най-новото 911 GT3 на Porsche се появи едва за 2022

...
Най-новото 911 GT3 на Porsche се появи едва за 2022
Коментари Харесай

Шпионски снимки на Porsche 911 GT3 от 2024 г

Най-новото 911 GT3 на Porsche се появи едвам за 2022 моделна година, само че преди малко бе видяна обновена версия при проби.

Актуализацията наподобява лека и евентуално съответствува с плануваното възобновяване за цялата гама от потомство 992. Вече бяха видяни прототипи за обновените модели 911 Carrera и 911 Turbo, в това число нови хибридни разновидности и на двата модела.

Понастоящем чакаме обновената гама, наричана вътрешно потомство 992.2, да се появи по-късно тази година като модели за 2024 година

Ключово измежду актуализациите се чака да бъде модифицираното арматурно табло с напълно дигитален инструментален клъстер, сходен на този в Taycan.

Ако се съди по този първообраз, една от характерните актуализации на GT3 ще бъде модифицираната задница. Задният похлупак е изцяло прикрит и наподобява, че има в допълнение камуфлажно съоръжение на части от дифузора наоколо до накрайниците на изпускателната система.
 width=
Не е ясно какво е възнамерявало Porsche за механичните елементи, само че нормално при такива актуализации се включва леко повишение на мощността. В момента GT3 се предлага с 4,0-литров плосък шестцилиндров мотор, който обезпечава оптималната мощ от 502 к.с. и 346 Нм въртящ миг. Мощността се предава към задните колела посредством 7-степенна автоматизирана скоростна кутия с двоен съединител или 6-степенна механична скоростна кутия.

   width=

 width=

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР