Най-новият смартфон в магазините и онлайн на сайта на VIVACOM

...
Най-новият смартфон в магазините и онлайн на сайта на VIVACOM
Коментари Харесай

Актуалният Samsung Galaxy A02s е най-новото предложение от VIVACOM |

Най-новият смарт телефон в магазините и онлайн на уеб страницата на VIVACOM е настоящият Samsung Galaxy A02s. Клиентите могат да се снабдят с устройството на цена от 10,98 лева месец с проект Unlimited 50 в цветовете черно и бяло и в комплект с транспарантен силиконов калъф.

Samsung Galaxy A02s е оборудван с просторен 6.5-инчов HD+ Infinity-V екран, със съответствие като на кино - 20:9, за по-динамична преживяване на картината. Смартфонът разполага с мощна батерия с потенциал 5000 mAh, с цел да устоя на огромното натоварване в забързаното всекидневие и поддържа бързо зареждане 15W.

За тези, които обичат да снимат значимите и забавни моменти, устройството обезпечава тройна съществена камера. Тя включва 13 МР главен обектив с висока резолюция, 2 МP макро камера, за ясни и детайлни фотоси, запечатващи и най-фините елементи и 2 МР дълбочинен датчик с „ фокус онлайн “, за красиви и фокусирани обекти. А за феновете на селфита, моделът предлага 5 МР селфи камера, с включен „ фокус онлайн “ и разнообразни разкрасяващи резултати.

Samsung Galaxy A02s употребява технологията Dolby Atmos, за завладяващо 3D преживяване със съраунд тон.
Моделът има ергономичен дизайн, за комфортно захващане, и матирано покритие на гърба, за предотвратяване от отпечатъци и надрасквания.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР