Най-новият модел на технологичния бранд REALME - REALME 7 се

...
Най-новият модел на технологичния бранд REALME - REALME 7 се
Коментари Харесай

REALME7 се предлага във VIVACOM в комплект с безжичните слушалки Buds Q |

Най-новият модел на софтуерния бранд REALME - REALME 7 се предлага в комерсиалната мрежа на VIVACOM в комплект с безжичните слушалки Buds Q. VIVACOM е първият оператор у нас, който стартира предлагането на устройствата на марката. 

Актуалният модел REALME 7 e на страхотна цена от 15,98 лева на месец с проект Smart L+ и със своя моден дизайн и висока продуктивност удовлетворява разнообразните потребности на потребителите. Смартфонът идва в комплект с безжичните слушалки REALME Buds Q. Те са леки и комфортни. Издържат до 3 часа диалози и до 4 часа и половина слушане на музика, а дружно с кутията обезпечават до 20 часа възпроизвеждане.

REALME 7 има просторен 6.5-инчов FHD+ екран, с периодичност на освежаване 90 Hz, комфортен за гледане на видео или игри. Устройството разполага с процесор MediaTek Helio G95, който подсигурява висока продуктивност и ниска консумация на сила. Има 6 GB RAM памет и 64 GB вътрешна памет.

За феновете на фотографията смарт телефонът предлага четворна съществена камера с вграден изкуствен интелект и филтри за възстановяване на изображението – 48 МР главен обектив с вграден нощен режим, 8 МР ултраширокоъгълен обектив за по-голямо зрително поле, 2 МР макро обектив
Всичко за Вашата сватба
и 2 МР дълбочинен датчик, разпознаващ разнообразни обстановки, и автоматизиран фокус на картината. 16 МР предна камера подсигурява отлични селфи фотоси.

Моделът е оборудван с мощна батерия с потенциал 5000 mAh и поддържа 30W бързо зареждане, с помощта на което батерията се цялостни до 50% единствено за 26 минути.

REALME 7 разполага със датчик за пръстови отпечатъци и е резистентен на надраскване с помощта на покритието Corning Gorilla Glass. Моделът има вградена NFC функционалност, два слота за SIM карти, както и micro SD слот, с която паметта може да се разшири до 256 GB.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg