Най-новият летен фестивал на София, Sofia Live Festival, приключи след

...
Най-новият летен фестивал на София, Sofia Live Festival, приключи след
Коментари Харесай

Първото издание на Sofia Live Festival - незабравими емоции и много настроение

Най-новият летен фестивал на София, Sofia Live Festival, завърши след 3 дни, 11 концерта, безчет усмихнати хора, незабравими страсти и доста въодушевление.

Въпреки всички провокации на времето и трудности, с които Sofia Live Festival се сблъска в последните дни преди старта си на 18-ти юни, можем самоуверено да заявим, че първото издание на фестивала беше сполучливо. Това стана факт с помощта на неуморната работа на целия екип, който стои зад фестивала, само че и с помощта на всички вас, същинските почитатели, които станахте част от най-новото градско събитие. Двете вечери в Sofia Live Club и последната на Колодрума бяха вълнуващи, прочувствени и даващи вяра за един добър рестарт на музикалния и културен живот в столицата.

В първата вечер на фестивала на сцената в Sofia Live Club се качиха Мила Роберт, Druga Planeta, Стругаре и Жлъч, Григовор, Гена.



Les animaux sauvages, ПИSТАМАШINA и Анимационерите белязаха съботната вечер с качествена различна музика и мощно прочувствени осъществявания, които някои от почитателите нарекоха „ Сбъднахте една фантазия “. Истинска приятност за ценителите на класното ъндърграунд звучене.



Кулминацията беше в неделя, когато слънцето взе превес и всички предпоставки за същински фестивален дух бяха на разположение, а ние не се поколебахме да го създадем. Под намерено небе, на Колодрума в Борисовата градина, първи на сцената се качиха младата тайфа hug or handshake, които със страховит заряд и безкомпромисно звучене изсвириха дебютния си албум за първи път онлайн. След тях огненото момиче Керана и нейните космонавти разгорещиха още повече страстите на публиката.

Когато пристигна ред на емблематичните и доста обичани Phuture Shock, събрали се след повече от 10 годишна пауза, особено за Sofia Live Festival, доза позитивност и слънчева сила, в композиция с грууви темп превзеха незабавно почитателите. Все още екзалтирани от осъществяването на Phuture Shock, публиката посрещна хедлайнерите на вечерта Hayes&Y, които взривиха публиката и закриха уместно първото издание на Sofia Live Festival - най-новият фестивал за градска просвета и музика в София.

Уморени, само че безпределно щастливи и изпълнени с вяра гледаме напред и към този момент мислим за Sofia Live Festival 2022

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР