Най-новият и най-лекият представител на серията смарт часовници WATCH GT

...
Най-новият и най-лекият представител на серията смарт часовници WATCH GT
Коментари Харесай

Започват продажбите на Huawei Watch GT 3 SE - ето къде и на каква цена

Най-новият и най-лекият представител на серията смарт часовници WATCH GT 3 на Huawei, а точно Huawei Watch GT 3 SE към този момент е на българския пазар, оповестиха от компанията. Часовникът е с извънредно леко тяло, а таргет са му дейните градски хора, спортните запалянковци и всички, които обръщат особено внимание на своите здравни параметри и здравословен метод на живот.

Huawei Watch GT 3 SE може да се откри в комерсиалната мрежа на А1, Yettel, Виваком, Технополис, Зора и сътрудниците на дистрибутора Поликомп на целесъобразна цена от 379 лв..

Характеристиките

Режимът на часовника не се поддържа от iOS, той дава отговор на изизскванията на стандарта ISO 22810:2010 за 5ATM водоустойчивост (водоустойчивост до 50 м), и може да се употребява за водни спортове в плитки води като такива в плувни басейни и крайбрежно гмуркане.
 Снимка 595041
Източник:

Не е подобаващ за горещи душове, спа центрове, сауни и парни бани, скуба гмуркане, надълбоко гмуркане, гмуркане от платформа, водни струи в високо налягане и други водни интензивности с високо налягане, температура, мокрота, или бързи водни течения.

Продуктът не е медицински апарат, измерените данни и резултати са единствено за препоръка, да не се употребяват като основа за диагностика и лекуване.

Комбинирайки актуален дизайн и функционалност, Huawei Watch GT 3 SE е основан в отговор на това, което потребителите споделят като спънки пред по-високата им физическа интензивност и нейното следене благодарение на актуалните технологии.
 Фотографско преживяване: започнаха продажбите на Huawei Mate 50 Pro - ето къде и на каква цена
Фотографско преживяване: започнаха продажбите на Huawei Mate 50 Pro - ето къде и на каква цена

Смартфонът върви и в комплект с Huawei Watch GT 3 Active

Той е извънредно лек и комфортен за носене във всевъзможни обстановки, в това число спортове навън, батерията му устоя до 2 седмици, а самото му зареждане е извънредно бързо.

Същевременно е съчетаем и с Android, и с iOS смарт телефони, и разрешава на потребителите да споделят резултатите си от приложението Huawei Health със Strava - известното приложение и обществена мрежа за спортни достижения.

Часовникъте създаден с мисъл за спортните запалянковци и неговите дизайн и функционалност са ориентирани да оказват помощ на потребителите да изследват света, екипирани с леко и мощно устройство.

Външният му тип е напълно изменен, с акцент върху 1.43-инчов пъстър Amoled екран с висока резолюция 466 x 466 с пикселна плътност 326 PPI. За отбраната му е употребен Corning Gorilla Glass, а цялостната резистентност на изхабяване е още по-висока с подсилени полимерни нишки.

Часовникът тежи единствено 35.6 грама (без каишката), а тялото му е дебело единствено 11мм. Моделът се предлага в два цвята - Graphite Black и Wilderness Green, с голям брой циферблати, с които да го персонализирате.

Huawei Watch GT 3 SE поддържа над 100 спортни режими, интелигентни проекти за тичане, и даже логаритъма TruSport, създаден от Huawei, който предлага спортни инсайти, основани на насъбраните данни от тренировките ви.
 Снимка 595042
Източник:

Здравен помощник

Часовникът предлага точно следене на общите здравни параметри на потребителя посредством технологии за следене на здравето, като по този начин показва цялостна здравна картина на сърдечния темп, качеството на съня, SpO2 (кислородно засищане на кръвта) и равнищата на стрес.

Обновената технология Huawei TruSeen 5.0+ се оправя по-добре с шума при придвижване и в допълнение усъвършенства точноста на измерването на пулса по време на тренировки.

Най-общо казано, часовникът поддръжа телефонни позвънявания, навигация, MyTuner Radio, Infinity Loop, eSound Music, TickTick Focus To-Do, Home Workouts и доста други.
 Huawei може дефинитивно да напусне Русия
Huawei може дефинитивно да напусне Русия

Компанията изцяло спря директните доставки на смарт телефони и други устройства за Русия
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР