Най-новият и модерен магазин на Lidl във Варна отвори врати

...
Най-новият и модерен магазин на Lidl във Варна отвори врати
Коментари Харесай

Lidl откри във Варна най-големия си магазин у нас

Най-новият и съвременен магазин на Lidl във Варна отвори порти през днешния ден. Това е 92-ят Lidl магазин в страната и 5-ият в морската столица. Той е измежду първите в Европа, който е основан съгласно най-новите корпоративни условия на Lidl за независим обект в градска среда  – първият подобен у нас отвори порти единствено преди няколко месеца в София.

Това е най-големият магазин на веригата в страната с обширна комерсиална зала от 1780 кв. м. Магазинът е ситуиран на 2 етажа и обезпечава всички нужни удобства и улеснения за клиентите в забързаното градско всекидневие. Той разполага със 151 паркоместа, огромна част от които са на закрито в подземния паркинг. Всичко това, дружно с подбрания подбор, комфортната класификация на стоките и обособяването им по браншове и по продуктови групи, вършат извършването на покупки в Lidl елементарно и бързо.

" Въведохме този нов модел за да търсим оптимални решения и да предложим на клиентите си оптимално улеснение при извършване на покупки, даже в гъсто обитаеми градски региони. С откриването на този обект ще осигурим на варненци достъп до още една комфортна локация, където ще открият необятна гама от деликатно селекциониран подбор с оптимално съответствие качество-цена “, разяснява Милена Драгийска, основен изпълнителен шеф на Лидл България.

В новия магазин клиентите ще открият многообразие от артикули за трапезата и дома – от продуктовата линия " Родна стряха “ с качествени артикули единствено от български производители, през продуктови нововъведения като серията салами Clean Label по чиста рецепта без консерванти, овкусители и оцветители, салами от лични марки без механично обезкостено месо, до всичко за бебетата и най-малките под марката Lupilu.

Откриването на новия обект затвърждава наклонността за динамичното и стабилно разгръщане на компанията на българския пазар. Само през 2018 година това е 6-тият магазин, който отваря порти в България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР