Най-новият флагмански сгъваем смартфон се предлага в комплект с двете

...
Най-новият флагмански сгъваем смартфон се предлага в комплект с двете
Коментари Харесай

Yettel предлага HUAWEI Mate Xs 2 в комплект с HUAWEI Watch GT 3

Най-новият флагмански сгъваем смарт телефон се предлага в комплект с двете версии на умния часовник до 19 август
По-малко от месец след формалната му премиера в Европа Yettel предлага на всички свои бъдещи и сегашни клиенти най-новия смарт телефон със сгъваем екран на Huawei – Mate Xs 2. Всеки, който закупи смарт телефона до 19 август, може да го получи в комплект с мъжката или дамската версия на часовника Watch GT 3.

Новият премиум смарт телефон се отличава със своя ултра лек корпус и елегантен дизайн, като е характерен образец за стремглавото развиване на технологиите в тази категория. Mate Xs 2 разполага с премиум хардуерни благоприятни условия и специфична двойно въртяща се и доста издръжлива Falcon Wing система от ново потомство. Тя подсигурява безпроблемното отваряне и затваряне на модела, който е извънредно здрав, с помощта на употребяваните ултралеки стъклени нишки, титаниеви сплави и ултралека стомана с висока устойчивост.

Флагманът идва с първокачествен Chroma екран с диагонал 7,8 " в разгънато състояние, висока резолюция от 2480 x 2200 пиксела и усъвършенствана Smart Multi-Window функционалност, в композиция с периодичност на освежаване от 120 Hz, както и антирефлексен нано оптичен пласт, намаляващ отразяващата светлина на екрана.

Камерата на флагмана с еластичен екран разполага с новаторската HUAWEI Image технология, включваща 50MP True-Chroma камера за хващане на реалистични цветове, усъвършенствана HUAWEI XD Optics система за възобновяване на информация и повишение яснотата на изображението, HUAWEI XD Fusion Pro True-Chroma Image Engine, както и 10-канален многоспектърен датчик с калибриране на повече от 2000 цвята в цялостната цветова гама P3.

HUAWEI Mate Xs 2 идва с Qualcomm Snapdragon 888, 8 GB RAM и 512 GB памет за предпазване, 4600mAh батерия, 66W1 HUAWEI SuperCharge зарядно, охлаждаща система с течен графен и стерео тон, ръководен от AI Sound Engine.

HUAWEI Mate Xs 2 идва и със специфичен текстуриран калъф в съответния цвят (бял или черен), който защищава устройството в сгънато състояние и акцентира тънкия му контур. Калъфът дейно пази смарт телефона – резистентен е на надраскване и обезврежда въздействието на капки течност, попаднали на повърхността му. В полусгъната позиция се трансформира в комфортна подложка за гледане на видео.

При покупка на смарт телефона от Yettel получавате в комплект и една от двете версии на стилния смарт часовник от серията Watch GT 3 - HUAWEI Watch GT 3 42 mm Leather Edition с каишка от бяла кожа или HUAWEI Watch GT 3 46 mm Active Edition с каишка от ергономичния черен флуороеластомер.

Изисканият смарт часовник бе показан тази пролет и притегля с корпус от лека и здрава неръждаема стомана и задница от композитен материал от полимерни нишки с нараснала издръжливост и ергономична 2.5D извивка на полираното стъкло.

Часовниците разполагат с над 100 подготвителни режима, в това число 18 професионални, както и персонализирани подготвителни стратегии съгласно физическото положение на потребителя и спортните му привички. Издръжливостта на батерията на 42-милиметровия модел, насочен към дамите, е до 7 дни, а на по-големия, 46мм модел – до 14 дни.

HUAWEI Mate Xs 2 512GB Black се предлага за 2849,99 лева в брой или за 142,59 лева месечна вноска с Тотал Макс 39.99 в комплект с една от двете версии на часовника HUAWEI Watch GT 3.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР