Най-новия музикален проект на Галена Феноменален разби мрежата. За по-малко

...
Най-новия музикален проект на Галена Феноменален разби мрежата. За по-малко
Коментари Харесай

Космическата одисея на Галена затвърди звездния й статут

Най-новия музикален план на Галена Феноменален разруши мрежата. За по-малко от уикенд над 1 милион почитатели на звездата на Пайрер са гледали новия ù клип http://planeta.tv/news/view/Kosmicheska-odiseya-s-Galena и по този начин лентата към този момент е номер 1 измежду набиращите известност.

С новото парче Галена за следващ път затвърждава звездния си статут и още веднъж провокира стихия от страсти от страна на почитателите. Хвалбите за невероятната изпълнителка в формалния канал PlanetaOcial не стопират да текат едно под друго.

"Това е клип на международно равнище! ", "Феноменална, шлагер! Талантът и истинските хрумвания на Галена от дълго време са прекрачили границите на България! Проектът е величествен, отлично на целия екип! ", "Трябва да се радваме, че Галена прави друга музика! Може да си го разреши тъй като е име! Винаги би трябвало да се рискува, а Галена постоянно се хвърля в дълбоки води, както с песните си по този начин и с клиповете си! Успех на парчето! ".

"Най-наточеният клип на Галена досега със международно качество! А пък Галена е феноменална. Всичките ти почитатели се гордеем с теб! ", "Песента е топ. "

Музиката и аранжиментът на Феноменален са на Даниел Ганев. Текстът е на креативния тандем Анастасия Мавродиева и Росен Димитров.

Песента Феноменален получи и своята лайв премиера в Благоевград по време на клубното присъединяване на Галена.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР