Най-новите данни на Центъра за анилизи и маркетинг показват размазваща,

...
Най-новите данни на Центъра за анилизи и маркетинг показват размазваща,
Коментари Харесай

ГЕРБ и Борисов помитат всички, но проф. Герджиков...

Най-новите данни на Центъра за анилизи и маркетинг демонстрират размазваща, съвсем 9-процентна преднина на парламентарния избор за ГЕРБ пред втората партия Българска социалистическа партия.

Пак такава разлика дава и друга авторитетна организация - " Екзакта ".

Ето това реализира хунтата на Радев с изчегъртването . Такъв е (анти)ефектът от всеобщите чистки, общественото дамгосване, репресиите над инакомислещи.

След месец, на самия избор, поради чудовищната инфлация, митингите и неуспеха на кабинета в борбата с ковида задатъкът евентуално ще скочи още, може да стане двуцифрен!

Избирателят към този момент се вразумява и вижда разликата - по какъв начин живееше при Борисов, по какъв начин живее в този момент, каква жестока зима го чака. Вижда, че токът от 70 скочи на 500 лева Олиото - от 3 на над 7 лева Вижда, че хлябът закова 2 лева, а прогнозата за бензина е 4 лева литъра за най-масовия до пролетта.
свързани новини75521преди 3 часа46408преди 2 часа
Окуражаваща вест за постепенната нормализация на българската политика е и твърдата констатация, че така наречените " мутри " на Мая Манолова повече няма да помиришат Народното събрание. Мая ще би трябвало отново да лежи във фоайето на Народно събрание, с цел да измоли секунда медийно внимание в новините.

Във вота за президент обстановката е друга. Радев е с 49,5 на ръба на победа още на първи тур. Проф. Герджиков е с 22,3, което - забележете!, е ПОД парламентарния резултат на ГЕРБ.

Това значи, че симпатизантите на ГЕРБ не припознават напълно този претендент за собствен. Нещо, за което ПИК предизвестява от седмици, а някои ни упрекват, че " разколебаваме " вота.

Не, не го разколебаваме ние. Разколебава го самият проф. Герджиков с изявлениета си, че НЕ Е КАНДИДАТ НА ГЕРБ, че незадълбочено познава Борисов, който имал " доста неточности във времето "...

Говоренето на другояче блестящия професор, мъдрец, ерудит, интелектуалец, би трябвало да се " обърне ". Не към съперниците, а към своите! Нека реализира 100 % готовност първо в ГЕРБ, след това да ухажва " десните ", които не са никакви " десни ", а коренно леви опортюнисти.

Крайно време е проф. Герджиков да застане един до друг с Борисов, да обикаля дружно с него из страната, да се среща с гласоподаватели, да излезе от стерилността и баналността на телевизионните студиа и казионните приказки за някакво нереално " обединяване ".

" Обединение " - да, само че първо би трябвало да бъде артикулирана обществено оценка за конституционните нарушавания на Румен Радев по време на целия му мандат. И това е една от задачите на проф. Герджиков, това чакат от него демократично мислещите българи.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР