Най-новата публикация на Виктория Бекъм в Instagram предизвика доста вълнения

...
Най-новата публикация на Виктория Бекъм в Instagram предизвика доста вълнения
Коментари Харесай

Къде е брачната халка на г-жа Бекъм

Най-новата обява на Виктория Бекъм в Instagram провокира много безредици в мрежата и несъмнено обърка почитателите на семейство Бекъм.
 Виктория Бекъм и фотосите й без грим и с лунички
Виктория Бекъм - по-красива без грим

Кое е тайното й оръжие

Това стана, откакто някогашната певица от Spice Girl и сегашна дизайнерка показа фотография на стилното си облекло от нейната сбирка от Pre Spring Summer 2021.

На огледалното селфи Виктория Бекъм е с прилепнала пола в цвят каки и кремава риза. Визията ѝ е приключена от елегнатни яркозелени обувки на висок ток. " Обичам този # VBPSS21 толкоз доста, че трябваше да се удвоя на селфито. Подготвям се за днешните zoom диалози! "

Феновете ѝ обаче не можаха да не отбележат един подробност. Няколко от почитателите на Виктория с терзание попитаха за какво е без брачната си халка. " Момиче, къде ти е брачната халка ", питат те.

Макар да наподобява, че дизайнерката е без сватбения си пръстен, по-внимателният взор към фотографията разкрива, че тя в действителност е с превъзходна сребърна халка, която обаче не се вижда добре.
 Ромео Бекъм, Виктория Бекъм, L’Uomo Vogue и първата му корица
Ромео Бекъм с първа корица

Младежът върви по стъпките на майка си

Всъщност Виктория Бекъм има огромна сбирка от халки - общо 14, в това число със зашеметяващи изумруди, рубини и сапфир, написа Hello. Макар да не е ясно с коя от тези 14 е на фотографията, очевидно всичко е наред с Виктория и брачната ѝ халка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР