Най-новата игрална зала на WINBET в Габрово вече отвори врати

...
Най-новата игрална зала на WINBET в Габрово вече отвори врати
Коментари Харесай

Новата игрална зала WINBET в Габрово отвори врати

Най-новата игрална зала на WINBET в Габрово към този момент отвори порти и ще предложи игрални прекарвания и висококачествени благоприятни условия за развлечение и облаги. 

Игралната зала се намира на ул. „ Емануил Манолов “ № 14, хотел „ Балкан “, и към този момент впечатли клиентите си с богатата селекция от казино игри, включваща търсени и желани заглавия на световноизвестни производители като EGT, CТ Gaming, Novomatic, както и с електронната рулетка Roulette King HD Multigame 4 и микса от хитови игри в системата Impera Line HD Edition 7. 

Клиентите на залата могат да разчитат на атрактивен начален
бонус за нови клиенти и впечатляващи джакпоти и да избират всред разнообразни бонус игри и седмични бонуси за дейни клиенти. Ежедневната местна бонус игра чака късметлиите всеки ден в 21:00 ч., а всяка сряда, от 22:00 ч., клиентите на залата могат да се забавляват с тегленето на печелившите на премиите в обединената бонус игра 4 Jackpots. 

Перфектното обслужване и спокойната, уютна атмосфера в залата единствено способстват за заниманието от висока класа за всички фенове на играта.

WINBET Габрово е най-новия обект от веригата игрални зали на компанията, която включва над 30 зали на основни местоположения допълнително от 20 града на България и която непрестанно се разраства.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР