Най-ниските данъци в Европейския съюз са наша идеология, която сме

...
Най-ниските данъци в Европейския съюз са наша идеология, която сме
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Най-ниските данъци в Европейския съюз са наша идеология

„ Най-ниските налози в Европейския съюз са наша идеология, която сме спазвали 12 години и ще продължим да я съблюдаваме. Благодаря на хората, поради вас го върша! Мъчно ми е за народа, нямаме право да оставяме да се унищожава страната. Само за 360 дни ръководство на Кирил и Асен те съумяха да се слагат в изолираност, а ГЕРБ има най-малко 3 разновидността да сформира държавно управление. На нас ни е значимо да ни изпратите на договарянията за държавно управление с огромна разлика и първи по резултат! “

Това разгласи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във Видин.

Според него преди 2 години било нужно време, с цел да може хората да схванат какъв брой доста е направило ръководството му.

„ А за тези 2 години Политическа партия и Демократична България по този начин се сринаха, че имат потребност от 7 партии и 77 сдружения, с цел да имат 1% по-малко от нас. Извинявайте, освен това състояние кой би трябвало да е водещ - ние или те? Ако можете сами, за какво не продължихте? Слави Трифонов и Политическа партия се скараха за пари. По нашите контракти заплатиха с 50% повече пари, половин милиард от горната страна взеха на хората и за това “, добави Борисов.

И изясни, че истината би трябвало да се споделя, тъй като „ хората имат вяра в нас “.

„ Медиите отново си мълчаха, те имаха друга роля - да запазят парапетите неопетнени. Скъсаха ни от неистини! Как може кажат, че ще влагат 50 милиарда и никой не пита от къде ше ги вземат? Дупката в бюджета е 15 милиарда, а октомври ще вземаме нов заем от 10 милиарда, с цел да оправим сметките. Няма по какъв начин на пенсионерите да спрем да плащаме пенсиите, а ние от ГЕРБ също така желаеме и да строим. Представете си каква готовност би трябвало да настане. Вземаха ви по 1 лев от бензина и нафтата и в този момент ви споделят, че сте по-добре. Аз не знам на какво съображение парадират по този начин и слагат даже условия ГЕРБ да ги поддържат, тъй като били по-хубави “, добави водачът на ГЕРБ.

Според него „ шарлатаните прибраха парите, няма „ Хемус “, няма „ Струма “, няма пътища, има единствено тишина, няма нито един митинг “. ГЕРБ им оставила пари в сметка за всичко, само че парите ги няма.

Сега отначало трябвало да се извадят, единствено че бюджетният недостиг е 7%, а по времето на ГЕРБ имало остатък години наред.

„ Да се обърна и към медиите - лъгаха необмислено, а вие ги прикривахте със сълзливи репортажчета. Имаше един национален актьор, който беше министър на превоза, в този момент си пуска фотоси от Малдивите. Той направи по този начин, че " Български пощи " да не работят, а всичко да отива в неговата компания. И благите медии цялостно безмълвие! Защо, с какво ви плашиха? Помните ли първото им разпореждане беше за летище в Русе, къде е то, какво стана? Няма въпроси. Аз знам какви старания поставих, с цел да построя моста на Видин, а тези дават обещание по 5 или 4 моста - към този момент се обърках в броя на лъжите им “, сподели Борисов.

И приключи:

„ 2 години изтърпяхме да сипят неистини и компромати по нас, а вие тиражирахте нелепостите. “



КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР