Най-непрежалимата жена за Камен Воденичаров и голяма негова любов от

...
Най-непрежалимата жена за Камен Воденичаров и голяма негова любов от
Коментари Харесай

Голямата любов на Камен Во стигна до Диор

Най-непрежалимата жена за Камен Воденичаров и огромна негова обич от зората на "Ку-Ку " стана един от водещите фотографи в стилния отрасъл. Бившият топ модел Елина Кешишева, за която родния шоумен в никакъв случай не е криел, че е най-романтичната му връзка, снима последната международна акция на Диор и провокира възторг.

През последните години атрактивната Кешишева работи сполучливо като фотограф, а най-големия й удар е да осъществя пролетно-лятна акция на френската фешън къща. Поразяващите фрагменти обиколиха най-големите международни фешън конгреси и уеб сайтове, където критици остават зашеметени от работата на българката, както и от тоалетите на първокласния бранд. Критиците даже съпоставиха нейните творения с картини на италианския художник Караваджо, който ловко употребява светлосенките, с цел да пресъздаде съвършения миг.



От Dior споделят, че посредством тази акция желаят да покажат огромните достижения на изкуството в другите негови форми - от Вирджиния Улф до колажите на Лучия Маркучи, от които е въодушевена и част от сбирка на стилната къща за 2021 година



Елина е един от топмоделите на България през 90-те години. На 21 година отпътува да работи в Париж. По време на ревю се среща с бъдещия си брачен партньор Давид, който е фотограф, и ненадейно открива, че това е нейното предопределение. Вече съвсем 20 години българката е зад обектива, като снима редица звезди като Даян Крюгер, Фарел Уилямс, Уини Харлоу, Анди Макдауъл и други



През 90-те Кешишева дълги години е муза на Камен Воденичаров, с който имат бурна връзка. "Това е най-романтичната ми връзка. Сега взаимоотношенията ни са доста положителни, тя има една прелестна щерка от нейния брачен партньор, само че се раздели с него ", описа преди време артистът. "Когато имам опция, вървя до Париж, където тя живее. Имаше един интервал, в който не се бяхме виждали, всеки имаше свои си задания. Но през последните няколко години се виждаме по-често и аз много по-често пътувам до Франция ", показа още Воденичаров за непрестанната си връзка с огромната си обич.



Камен и Елина от времето на бурната си връзка.


Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР