Най-неочакваният и със сигурност обичан от всички Cosplayer на тазгодишния

...
Най-неочакваният и със сигурност обичан от всички Cosplayer на тазгодишния
Коментари Харесай

Най-неочакваният Cosplayer на Aniventure Comic Con – Ford Fiesta!

Най-неочакваният и сигурно обичан от всички Cosplayer на тазгодишния Aniventure Comic Con беше... новият Ford Fiesta! Най-продаваният автомобил в класа си посрещна хилядите почитатели на фестивала тотално видоизменен от графити актьорът Esteo! Известният бургазлия трансформира колата в платно и я разкраси с робот от „ Гъндам “, герои на студио „ Гибли “, включително Тоторо от обичания сериал „ Моят комшия Тоторо “, самураят Кеншин, певицата Хатцуне Мику и несъмнено, покемоните в лицето на Аш, Мю и Пикачу.

От ноември 2017 гodina компанията Мото-Пфое към този момент е част от световната корпорация Sumitomo Corporation и посредством присъединяване си на Aniventure Comic Con 2018 формалният вносител на Ford в България, в същото време оказа поддръжка и на 29-тите Дни на японската просвета в България, проведени от Посолството на Япония.

Фестивалът Aniventure Comic Con към този момент e извънредно известен измежду младото потомство и многочислените почитатели на новата вълна в актуалните различни изкуства – стрийт арт, комикси, косплей, също по този начин настолни и компютърни игри, влогърство, изкуство в обществените мрежи и така нататък Aniventure е събитие с 13 годишна история, почнало като малко събиране на почитателите от цялата страна и прераснало в огромен и разнороден фестивал. Отдавна в него се включват и неща, забавни на почитателите, които не са директно свързани с Япония като комикси, филми, настолни игри, ЛАРП и компютърни игри. От предходната година събитието е и Comic Con – по сходство на други такива събития из Европа и по света.

Снимки: Мото Пфое
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР