Най-напред държа да заявя, че напълно подкрепям правителството и му

...
Най-напред държа да заявя, че напълно подкрепям правителството и му
Коментари Харесай

Злокобното трио: Смело НАПред!

Най-напред държа да заявя, че изцяло поддържам държавното управление и му имам вяра, даже когато самото то не си има вяра. Единствената ми рецензия към него е да бъде по-самоуверено и да не разрешава да му се бъркат в работата или да му основават такава. На правилото съм, че държавно управление и масло се сменят единствено когато водачът реши. Бойко добре ръководи, виждал съм го. И по равното, и през пресечена околност, и през пръсти – все държи крепко кормилото и не се разсейва. Както самичък отбелязва, би оставил и различен да покара, само че просто няма готови хора, всички знаем комунистите до каква степен докараха страната. Ех, единствено в случай че Тодор Живков беше разполагал преди време с двама-трима охранители, вместо с един, в този момент нямаше да я имаме тая управническа рецесия. Тато е най-виновен, че не съумя да съобщи опита си на повече хора, които да могат да ни пазят от комунистите. Но в този момент всъщност!
Прави ми усещане, че в отбрана на държавното управление с изключение на хора като мен, сътрудниците ми от ГЕРБ Монтана, хора на изкуствата като Стъки и Жорето Флоров, все по-често биват включени млади момчета с полицейски униформи. Моите почетения към тях, само че не считам, че те са същински готови да се оправят с мафията и лумпените на площада. Твърде неопитни са, някои от тях за първи път виждат столицата и е разбираемо да са дезориентирани. В последна сметка по този начин страда управническият и в частност тестикуларният уред. Говори се за „ полицейско принуждение “, което е неуместно за страна с обичаи в това отношение. Срам за тайните и очевидни чиновници на сигурността през годините, които отдадоха сили и младост в битката с противообществените прояви, в случай че в този момент два шамара към този момент минават за пердах.
Давам си сметка, че времената се трансформираха и по тази причина пиша актуалните редове. Вместо да се рискува здравето на младежи, надалеч по-подходящи за селското стопанство и ресторантьорския бизнес, дано отбраната на държавността бъде поверена на напълно готови фрагменти в това отношение. Имам поради Национална агенция за приходите, КОНПИ, БАБХ, Инспекцията по труда – все структури, които потвърдиха ударната си мощност през миналите години. Ще ви дам образец. Ако един протестиращ бъде напръскат с пикантен спрей, той ще поплаче, ще поплаче, пък ще му мине. Но в случай че му се направи неочаквана данъчна проверчица, много повече сълзи ще пролее. Забелязва се, да речем, от наш внедрен чиновник, по какъв начин протестиращ носи байрак. Има ли той обаче нужните документи, касов бон и впрочем за това имущество? Значи имаме съображение да считаме, че е допустимо да е било добито по противозаконен път. И разпореждаме една проверка. Из основи.
Държавният уред е огромен и ние сме длъжни да впрегнем целия му капацитет в отстояването на стабилността. Уви, полицията не постоянно работи с нужната мощ и суровост. Затова предлагам при последващи случаи на протестни дейности да се образуват пропусквателни пунктове, на които вместо служители на реда да претърсват популацията за дезодоранти, данъчни да изискват заявления за приходи и банкови извлечения, нотариални актове и всякаква допустима документи. Нека забележим какъв брой смели са тогава така наречен протестиращи.
Администрацията ни е задоволително огромна и мудна, с цел да може да залее митинга и да извърши мобилни инспекции на всеки до цялостно задушаване. Нека стане ясно какво значи ред!
 
Автор: Драго Симеонов,
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР