Най-накрая е факт! След толкова много слухове, вторият албум на

...
Най-накрая е факт! След толкова много слухове, вторият албум на
Коментари Харесай

Blanco ни подготвя своя втори музикален албум

Най-накрая е реалност! След толкоз доста клюки, вторият албум на Blanco ще бъде публикуван напълно скоро. Нарича се „ Innamorato “ и ще ни сервира ария в съдействие с Mina.

Обложката на идния хитов албум, основан и композиран от Blanco и Michelangelo, също бе разкрита публично. Тя изобразява артиста по долни дрехи, в най-чистия му тип, който като че ли е в облаците.

Фотографията е направена от Chilldays в боливийската пустиня Салар де Уюни.

„ Innamorato “ ще бъде втори формален албум за Blanco

Той обаче ще е първо издание за артиста след скандалната спекулация Санремо. Точно по този начин, става дума за онази сцена, която към този момент влезе в историята на фестивала, в която след проблем със слушалките, актьорът изпусна нервите си и унищожи цялостната с рози сцена.

След въпросната преживелица, Blanco се извини обществено в Instagram, като в никакъв случай повече не разяснява въпроса.

Твърди се, че имиджът на италианската звезда е потърпевш, макар че почитателите му постоянно го пазят и му остават правилни.

Е, сигурно в този момент Blanco е в много решителен миг от кариерата си.

Вторият албум постоянно е най-труден и основополагащ за бъдещето на един актьор и то на толкоз нежна възраст.

С „ Innamorato “ артистът ще би трябвало да удостовери всичко, което е показал до момента, а точно: 54 платинени записа, 2 златни записа, над 2,6 милиарда стриймвания в платформите, турне с 35 дати, което бе изцяло разпродадено, както и оповестяването на две незабравими спомагателни дати на 4-ти юли на Стадион Олимпико в Рим и на 20-и юли на стадион Сан Сиро в Милано.

Все още няма детайлности какви са настроенията и тематиките на албума, само че заглавието допуска доста обич. А ние няма да крием, че чакаме с неспокойствие влюбения Blanco.

Blanco развълнува почитателите още веднъж

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР