Най-младата наследничка на великия Георги Парцалев - 22-годишната Цветелина, мина

...
Най-младата наследничка на великия Георги Парцалев - 22-годишната Цветелина, мина
Коментари Харесай

Горчиво! Внучката на Парцалев вдигна сватба

Най-младата наследничка на великия Георги Парцалев - 22-годишната Цветелина , мина под венчило, видя HotArena .

Пътят до олтара 22-годишната красавица извървя в годината, в която се навършват 30 години от гибелта на комика. Всъщност Цвети се пада правнучка на артиста и с горделивост продължава да носи семейството му и след сватбата си.

Тя е прибавила семейството на брачна половинка си с тиренце към своята. Двамата се ожениха този август на стилно празненство с най-близките си хора. Правнучката на Парцалев към този момент била в напреднала бременност и нямало за по кое време сватбата да се отсрочва. Въпреки наедрялото коремче, Цвети въпреки всичко облякла обичайната бяла рокля за мотива. 

Макар да не е тръгнала по пътя на комика, тя се гордее с произхода си и знае всичките му функции наизуст. В началното учебно заведение в родния си град Левски момиченцето желало да смени семейството си, защото връстниците й я вземали на майтап със закачки. " Един ден, когато пораснеш, ще си горда, че си Парцалева ", успокоявали я родителите й. 

В гимназията било тъкмо противоположното - всички я посрещали с екстаз и разпитвали каква се пада на артиста. Макар да е родена 7 години след гибелта му, възрастните в фамилията й разказвали всичко за него, написа Ретро .

Всеизвестно е, че Парцалев няма свои деца, само че до края на живота си съжалява, че не е осиновил сираче.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР