Най-мащабният български сериал „Скъпи наследници“ започва по bTV на 15

...
Най-мащабният български сериал „Скъпи наследници“ започва по bTV на 15
Коментари Харесай

Ето Кога Е Премиерата На Най-Мащабния Бг Сериал

Най-мащабният български сериал „Скъпи наследници“ стартира по bTV на 15 януари. Най-мащабната продукция в региона на телевизионното кино, сериалът “ Скъпи наследници“, ще постави своето начало през новата 2018 година от средата на месец януари.

Зрителите следва да проследят сюжета на комедийната драма в границите на 170 епизода, които ще бъдат предавани в ефира на bTV всеки работен ден от 18:00 часа.

Историята на сериала споделя за огромно семейство, заживява на село дружно, поради наследство и завещание в размер на 1,2 млн. евро.

Деца и внуци би трябвало да живеят под покрива на фамилния патриарх за една година без да напущат селото за повече от 12 часа. Тези конфликти ще трансформират героите, техните стремежи и правила, а полезностите на патриархалното семейство се сблъскват с това на модерното.

„Скъпи наследници“ е първият български телевизионнен сериал, за чието снимане е издигнато достоверно българско село. Сцени има и от разнообразни градски среди, както и на няколко международни местоположения.

Актьорският екип ще събере някои от най-обичаните и известни артисти, които ще застанат един до друг с новото потомство кино и телевизионни очаквания – Досьо Досев, Цветана Манева, Веселин Калановски, Койна Русева, Филип Аврамов, Искра Донова, Димитър Банекин, Ивана Папазова, Георги Кадурин, Виктория Колева, Вальо Танев, София Бобчева, Антоний Аргиров, Лорина Камбурова, Петко Венелинов, Рая Пеева, Юлиян Петров, Дарин Ангелов и други.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР