Най-малко тридесет тела на хора, починали от COVID-19, са локализирани

...
Най-малко тридесет тела на хора, починали от COVID-19, са локализирани
Коментари Харесай

В Индия изхвърлят трупове на починали от коронавирус в река Ганг

Най-малко тридесет тела на хора, умряли от COVID-19, са локализирани във водите на река Ганг в индийския град Буксар, написа The Times of India, представен от РИА Новости.
Администрацията на окръга съобщи, че телата може да са от прилежаща страна. Местни поданици обаче споделят пред кореспонденти, че хората от селата, ситуирани по брега на Ганг, изхвърлят телата на мъртвите в реката заради високите разноски за кремация и погребални клади.
 СЗО: Индия неглижира ковид и може да създаде проблем за целия свят СЗО: Индия неглижира ковид и може да създаде проблем за целия свят
Разпространяващият се в Индия вид на COVID-19 (т.нар. двоен мутант B.1.617) е по-заразен и евентуално е в положение да преодолее няко...
Очевидци също обявиха, че общо може да има повече от 100 натрупа. Инцидентът докара до суматоха, хората се опасяват от разпространяването на инфекцията.
Властите към този момент са почнали да пречистват водата. Неидентифицираните тела се кремират в сходство с ритуалите, а разноските се покриват от администрацията на щата.
Индия заема второ място по брой случаи на ковид в света. Общият брой на случаите на COVID-19 в страната надвишава 22,2 милиона, като това обаче са формалните данни - импровизирано никой не може да пресметна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР