Най-малко четирима души загинаха, а други седем бяха ранени, след

...
Най-малко четирима души загинаха, а други седем бяха ранени, след
Коментари Харесай

Кола се вряза в спирка, има загинали! СНИМКИ

Най-малко четирима души починаха, а други седем бяха ранени, откакто лек автомобил се вряза в неделя в автобусна спирка в центъра на Братислава.

Според информация на полицията и на противопожарната работа, по време на случая на автобусната спирка е имало доста хора.

Трагичната злополука стана през днешния ден след 22:15 ч. на улица „ Зохова ” в Братислава в Старо Место, където един лек автомобил се блъсна в спирка на градския превоз. По време на събитието на спирката е имало няколко души. При идването си на мястото на случая пожарникарите е трябвало да избавят лица от и под транспортното средство.


Според информацията, досега четирима души са починали, а още седем са получили пострадвания от друг темперамент, инфорвира " Нова ". На място се намират 21 пожарникари от Противопожарната и избавителна работа ”, се споделя в оповестено в обществените мрежи известие.

Засега остава незнайна повода, заради която автомобилът се е врязал в тълпата. Т страна на полицията няма удостоверение по отношение на появилата се в медиите информация, че лидерът е бил под въздействието на алкохол. До момента няма и признаци за терористичен акт.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР