Най-малко 500 полета на италианската авиокомпания Alitalia са отменени и

...
Най-малко 500 полета на италианската авиокомпания Alitalia са отменени и
Коментари Харесай

Стачка отмени стотици полети на Alitalia

Най-малко 500 полета на италианската самолетна компания Alitalia са анулирани и доста други са забавени вследствие на 24-часова стачка на италиански служащи в авиацията, оповестява Independent. Засегнати са както вътрешни, по този начин и интернационалните полети.

"Alitalia е подхванала специфични ограничения за намаляване на неудобствата на клиентите, като експлоатира по-големи въздухоплавателни средства по вътрешни и интернационалните направления, с цел да възобнови транспорта на засегнатите пасажери “, оповестяват от италианската самолетна компания. Според Alitalia 60% от засегнатите пасажери ще могат да летят с други полети през днешния ден.

Говорител на самолетната компания съобщи: „ Ние следим обстановката и насърчаваме всички клиенти да дават данни за контакт в своите резервации, тъй че да можем да ги актуализираме с най-новата информация по отношение на техните полети. “ Дадени са и инструкции за пасажерите, които анулират билетите си.

Стачните дейности са последният удар за пасажерите, а също и сериозен финансов удар за самолетните компании, губещи доходи от анулирани полети.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР