Най-малко 44 служители на военната полиция бяха арестувани в бразилския

...
Най-малко 44 служители на военната полиция бяха арестувани в бразилския
Коментари Харесай

Арестуваха над 40 полицаи в Бразилия за участие в престъпна група

Най-малко 44 чиновници на военната полиция бяха задържани в бразилския щат Сао Пауло. Всички те са обвинени в съдействие с огромна проведена незаконна група, предава ТАСС, представен от Нова тв.
Общо са издадени 54 заповеди за арест, само че местонахождението на 10 от чиновниците към момента не е открито. Около 450 души, в това число 170 представители на спецсилите към военната полиция са взели участие в специфичната огромна интервенция по издирването. Като част от това следствие се правят и обиски в няколко общини в страната. Според следователите обвинените са съучастници в закононарушения като корупция, изнудване, контрабанда на опиати, както и присъединяване в незаконна интрига.
Високата престъпност се счита за един от най-острите проблеми в Бразилия, както се вижда от резултатите от многочислените изследвания на публичното мнение. Според осведомителния център „ Датафоля “ 60% от жителите на южноамериканска страна се опасяват да излязат вечер заради високата степен на престъпност. Загрижеността за сигурността е по-изразена измежду представителите на по-бедната част от популацията.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР