Най-малко 34 африкански мигранти са в неизвестност, след като поредна

...
Най-малко 34 африкански мигранти са в неизвестност, след като поредна
Коментари Харесай

Най-малко 34 мигранти са в неизвестност след потъване на лодка край Тунис

Най-малко 34 африкански мигранти са в неопределеност , откакто поредна лодка потъна край Тунис, заяви правосъден чиновник пред Ройтерс.

Това е петата лодка, която потъва за два дни, при, сподели арбитър Фаузи Масмуди пред Ройтерс.

при две обособени интервенции край южното крайбрежие на страната в нощта против петък

Това се случи часове, откакто минимум петима души починаха, а 33 изчезнаха в морето при опит да влязат в Италия от Тунис.

По данни на бреговата защита към 295 души са били избавени от рибарска лодка, видяна на 167 км от крайбрежието на източния район Калабрия, а други към 450 са били избавени от различен рибарски транспортен съд на 185 км източно от Сиракуза в южна Сицилия.

Спасителните акции на мигранти в морето край Италия се оказаха в центъра на вниманието след край крайбрежията на Калабрия, при което минимум 88 души починаха, а над 10 към момента са в неопределеност.

Лодката е била видяна преди да потъне, само че полицейските кораби не са съумели да я доближат заради неприятното време. Благотворителни организации и опозиционни политици питат за какво вместо това не са били употребявани корабите на бреговата защита, които са по-добре оборудвани за намерено море.
 Най-малко 73 мигранти са починали при следващ случай край Либия
Най-малко 73 мигранти са починали при следващ случай край Либия

Седем души са се избавили сами
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР