Най-малко 20 руски въздушни атаки са регистрирани за изминалото денонощие,

...
Най-малко 20 руски въздушни атаки са регистрирани за изминалото денонощие,
Коментари Харесай

Най-малко 20 руски въздушни атаки са регистрирани за изминалото денонощие в Украйна

Най-малко 20 съветски въздушни офанзиви са регистрирани за миналото денонощие, данните са на украинския Генерален щаб.

Битката за Бахмут продължава - съгласно съветски източници, руснаците са завладяли завода, който преди няколко дни посети Володимир Зеленски. Няма без значение удостоверение на информацията. Киев продължава да твърди, че украинските военни удържат позициите си.

През идната седмица шефът на Международната организация за атомна сила Рафаело Гроси ще посети АЕЦ " Запорожие ". Заплахите за нуклеарната сигурност в следената от Русия централа са " прекомерно явни ", се споделя в мнение на организацията. Очаква се към оборудването да бъде построена " зона за сигурност ".

" Стъпка по стъпка, вършим всичко допустимо, с цел да сме сигурни, че съветският реваншизъм ще изгуби във всеки детайл от експанзията против Украйна и свободните народи като цяло. Русия би трябвало да претърпи проваляне на бойното поле, в стопанската система, в интернационалните връзки, в опитите си да размени историческата истина с имперски легенди. Кремъл губи борбата за духовното подчиняване на народа ни ", съобщи Володимир Зеленски, президент на Украйна.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР