Най -малко 10 души бяха убити, след като пътнически микробус,

...
Най -малко 10 души бяха убити, след като пътнически микробус,
Коментари Харесай

Десет трупа след катастрофа на претъпкан с мигранти микробус в Тексас

Най -малко 10 души бяха убити, откакто пътнически микробус, който е превозвал две дузини без документи, е претърпял пътен случай в Тексас, оповестиха държавните чиновници и очевидец.

Полицаите обявиха, че проверяват " огромна злополука " покрай Фалфуриас, на няколко благи от границата с Мексико в югоизточната част на щата.

Пътнически микробус пътувал на север по автомагистрала, когато съгласно очевидец водачът „ е излязъл от пътното платно, удряйки се в железен дирек и знак за прекъсване “.

" Шофьорът и девет пасажери бяха оповестени за умряли на мястото на злополуката ", се споделя в известие на Тексаския магистрален патрул.
 Щатът Тексас ще подвига стена по границата с Мексико Щатът Тексас ще подвига стена по границата с Мексико
През идната седмица Тексас ще разгласи проектите си за създаване на стена по границата си с Мексико, разгласи губернаторът на щата Грег...

Шерифът на окръг Брукс Урбино Мартинес съобщи, че по време на случая в транспортното средство е имало 30 души, заяви в. „ Ню Йорк Таймс “.

20 души са били трансферирани в болница след злополуката.

Контрабандистите постоянно употребяват препълнени транспортни средства, с цел да транспортират мигранти от границата.

През март хипотетичен контрабандист беше упрекнат, откакто 13 души починаха при конфликт сред тежък камион и препълнено транспортно средство в Южна Калифорния.

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР