Най-малката голяма група в света Soul Serenade, Brazz Association и

...
Най-малката голяма група в света Soul Serenade, Brazz Association и
Коментари Харесай

Soul Serenade, Marcello Billy Tempesta и Brazz Association с много ритъм и стил пяха за публиката от сцената на Blagoevgrad Blues&Jazz във втората вечер на фестивала

Най-малката огромна група в света Soul Serenade, Brazz Association и Marcello Billy Tempesta демонстрираха, че блусът и джазът са живи в Благоевград.

Стотици фенове на качествената музика се любуваха на творчеството, превъзходните гласове и мелодии от китара, тромпет и пиано в зала „ Орфей “ във втората вечер на VI Международен фестивал Blagoevgrad Blues&Jazz.

Музикалното събитие стартира с известните осъществявания на румънската група Soul Serenade, които дойдоха в България, особено за благоевградските почитатели. Изключителен план показаха Brazz Association, дружно с италианеца Marcello Billy Tempesta, които пресъздадоха музиката от паметния и несравним филм „ Блус Брадърс “. Представени по невероятен и друг метод, частите от продукцията допряха феновете и построиха една приятна и вдъхновяваща атмосфера. С осъществяванията си, магичните актьори разчупиха публиката, като я изправи на крайници и я накараха да се разтанцува.

Големите имена на блус и джаз музиката в света покориха сцената на фестивала и сърцата на публиката. Не липсваха и изненади, както и нови части.

И във втората вечер Пиано бар „ Балкантон “ одобри феновете на блуса и джаза, както и изпълнителите за обичайните тази година джем сешъни.

Фестивалът продължава с цялостна мощ и през днешния ден, 16 април /събота/, когато на огромната сцена на „ Благоевград Блус&Джаз “ се качва ритмичната и нетипична тайфа на Константин Кацарски, който родом е от Благоевград. Koka Mass Jazz ще разчупят атмосферата и ще раздвижат сетивата на меломаните със звучните части Hey girl, Smile, Keep the groove, Be myself и доста други. По време на финалната за 2022 вечер на фестивала, артистите от Koka Mass Jazz ще показват новия си албум The Sixth Finger. Още едно показване на нов албум ще има на тазгодишното шесто издание на Blagoevgrad Blues&Jazz. Живко Петров Трио JP3 ще показват четвърти студиен албум, който носи заглавието Change The Way.

Билети към момента може да намерите в мрежата на Eventim, касата на зала „ Яворов “ и директно преди старта на концертите билети може да бъдат купени и на касата на зала „ Орфей “ в парк „ Македония “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР