Най-красивата водеща на времето Натали Трифонова няма никакъв бюст, но

...
Най-красивата водеща на времето Натали Трифонова няма никакъв бюст, но
Коментари Харесай

Натали Трифонова била твърдо против пластичните операции

 Най-красивата водеща на времето Натали Трифонова няма никакъв бюст, само че изрично отхвърля настояванията на своите гаджета да напомпа силиконова пазва, издаде пред " Уикенд " неин сътрудник от Би Ти Ви. " Натали е плоска като дъска, само че даже не се замисля да се тунингова като фолк певица ", безапелационен е информаторът на изданието.

Преди дни наш кореспондент видя синоптичката, която се бе барнала със секси рокля, която наблягаше неналичието на огромен бюст. Въпреки това изкусителката от Велико Търново яростн се дърпала да поставя силикон, тъй като била твърда противничка на имплантите и хирургичните интервенции.

" Натали е доста е секси и без бюст. Ако е малко по-надарена, няма да има равна. Все отново може да се реши да постави дребни импланти. Натали обича чалга ритмите, необичайно е по какъв начин още не е легнала под ножа. Най-вероятно я е боязън от интервенции или се харесва и с повече от скромни гърди ", разясняват почитатели на дългокраката русокоска. Болярката, която от дете живее в София, е била навивана да постави обилен бюст и от бившето си гадже Доан Хасан, който бил подготвен да заплати няколко хиляди лв. за силикон на към този момент някогашната си изгора, само че тя изрично не желала.  

Въпреки че пазвата й несъмнено не е от обилните, русокоската е измежду най-секси дамите в Би Ти Ви. Краката и дупето на синоптичката са извънредно стегнати и доста моделки могат да ѝ завидят за тях. Откритието на Николай Бареков, който пръв я назначи да чете прогнозата за времето във към този момент несъществуващата ТВ 7, няма никакви комплекси от празното деколте. Натали мъдрувала, че Господ по този начин я е основал и счита да резервира прелестите си в естествения си тип, най-малко до момента в който роди.

Оказа се, че има за какво Натали да държи естествената хубост – русокоската е потомък на остаряла докторска фамилия от старопрестолния Велико Търново. Майка ѝ ортодонт, баба ѝ е един от най-уважаваните педиатри в остарялата столица, като огромна част от роднините на хубавицата също са се посветили на тази специалност. " И от мен се очакваше да поема по докторската пътека, само че потеглих в друга посока ", не крие една от най-магнетичните дами в Би Ти Ви.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР